Acasă Interviul ALTFEL

Interviu ALTFEL cu Adelina Cucerzan, jucătoare de tenis şi model

1703

Adelina Cucerzan are 18 ani şi este din municipiul Mediaş.

Practică tenisul de câmp de aproximativ 11 ani, dar de asemenea are ,,rezultate” vizibile și pe podiumul de defilare și la ședințele foto, fiind un model excepțional.

1. Dacă ar fi să alegi, care ar fi primele trei pasiuni ale tale?

Pasiunile mele sunt tenisul de câmp, modelingul, dar si muzica. Aceasta combinație între sport si arta m-a ajutat de-a lungul timpului sa observ mai bine lumea si mediile diferite de trai. Fiind atat de diferite, am avut ocazia sa întâlnesc persoane deosebite care bineînțeles că m-au ajutat cu sfaturi pentru viitor. Consider că aceste pasiuni m-au dezvoltat pe plan psihic, reușind să privesc anumite situații din mai multe perspective, nejudecand alte păreri, ci doar invățând lucruri noi.

2. Spune-mi care sunt cele mai importante premii sau chiar titluri pe care le deții. Când și în ce domeniu le-ai obținut?

Premiile de care sunt cea mai mândra sunt cele obținute la diverse competiții de tenis. Practicând acest sport de aproape 11 ani, am avut ocazia sa călătoresc in țara, dar si in străinătate. Cele mai bune rezultate ar fi locurile I la competițiile naționale, dar si locul II obținut in Franța.

3. Peste aproximativ 10 ani, te vezi locuind în municipiul Mediaș? De ce?

Peste 10 ani nu cred ca m-as mai vedea in municipiul Mediaș, datorită faptului ca as dori mereu sa evoluez in viata, nu sa stagnez. Consider ca alte orașe mai mari si mai dezvoltate ar putea sa ma ajute mai mult in domeniile la care vreau excelez. Niciodata nu m-am mulțumit cu putin si mereu am luptat pentru condiții mai bune.

4. După părerea ta, care sunt cele 5 calități ale tale care te-au ajutat să ajungi în punctul în care te afli acum?

Ambiția ar fi prima mea calitate, cea mai puternica, care m-a ajutat sa ajung pana la punctul la care ma aflu in acest moment. Cu siguranța ca si alte calități, cum ar fi pofta de munca, înțelegerea, perseverenta, devotamentul m-au ajutat de fiecare data. Ca si orice om, am avut momente grele in care vroiam sa renunț, însă ambiția mi-a dat puterea sa nu renunț, mai ales ca eu de mică am fost invățată ca renunțarea nu este o soluție, mai ales atunci cand vrei sa reușești.

5. Mentalitatea cărei țări ți-ai dori să o regăsești în România?

În orice țara se pot schimba mentalitățile. România ar merita o astfel de schimbare, deoarece ea este o țara frumoasa si bogata, condusă însă de niște oameni care se gandesc mult la binele lor si nu la binele majorității. Austria este o țara de invidiat, reușind doar cu Alpii sa atragă extrem de multi turiști, spre deosebire de România care dupa părerea mea ar avea mai multe calități, însă neexploatate. Mentalitatea austriecilor as dori sa o regăsesc si aici.

6. Ce ai schimba la municipiul nostru?

În municipiul nostru s-ar putea face multe schimbări, începând cu pastrarea curățeniei pe străzi si trotuare. Curățarea străzilor de praf ar face un bine medieșenilor, nu ar mai inhala praf in plămâni, deci ne-ar ajuta la sănătatea noastră, dar și ca proprietarii mașinilor să-și păstreze automobilele curate. Mai multe activități care să implice lumea nu ar strica, însă din fericire acestea există deja, dar din nefericire masa de oameni e de vina prin gândirea lor, nevrând sa se implice sau doar cochetând cu unele bârfe și critici.

Interviu realizat de Silvia Sas.

Articolul precedentPSD și-a lansat la Mediaș candidații la parlamentare | VIDEO ȘI DECLARAȚII
Articolul următorProbleme cu apa în mai multe zone din Mediaş | VEZI amănunte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.