Acasă Interviul ALTFEL

Interviu ALTFEL cu jucătoarea de tenis de masă Denisa Baltag

904

Baltag Denisa are 16 ani și este eleva la Scoala Nationala de Gaz in clasa a X Economic.

Practică tenis de masa de performanta de 9 ani, este o fire dinamică și prietenoasă, sigură pe ea și știe mereu când și cum să „pună punctul pe i”.

1.Ce te-a determinat să practici tenisul de masă?

Totul a inceput ca o joaca, am inceput sa practic acest sport din „intamplare”. La inceput mergeam sa fac un sport, iar treptat cu ajutorul parintilor si antrenorului s-a transformat in performanta. Faptul ca urcam pe podium si munceam din greu ma determinat sa nu renunt si sa incerc sa fiu din ce in ce mai bună.

2. De la ce vârstă practici acest sport?

Practica acest sport de la varsta de 7 ani. Initial, fratele meu trebuia sa practice acest sport, deoarece antrenorul meu cauta sa selectioneze copii de la gradinita iar eu eram in clasa 1. Deoarece fratele meu era prea mic, parintii mei au hotarat sa merg eu sa dau probele. Chiar daca eram putin mai mare decat ceilalti, in urma probelor am fost selectata si practic acest sport de 9 ani.

3. Care e cel mai mare câștig din această carieră sportivă?

Eu cred ca cel mai mare castig din aceasta cariera, este faptul ca merg in anumite tari/ orase in care nu cred ca aveam posibilitatea sa le vizitez, faptul ca leg prietenii oriunde merg, dar si satisfactia cand urc pe podium.

4. Spune-mi trei premii pe care le consideri tu fiind cele mai importante și locația concursurilor repsective.

Am participat atat la concursuri nationale: locul 1 echipe desfasurat la Slatina dar si internationale : locul 2 individual Slovacia si locul 1 echipe Croatia.

5. Care este cel mai deosebit loc pe care l-ai vizitat?

Cel mai deosebit loc pe care l-am vizitat a fost Coreea. A fost o experienta frumoasa, am vazut obiceiurile lor, cum petrec dar si faptul ca sunt oameni deschisi si prietenosi.

6. Ce te face să zâmbești?

E o intrebare care nu mi-a pus-o nimeni. Multe lucruri ma fac sa zambesc ,dar oamenii care au incredere in mine, care ma cunosc asa cum sunt: cu bune si cu rele, care ma sprijina si ma binedispun, famila mea, colegii mei de clasa, antrenorii, prietenii mei apropiati, acesti oameni ma fac sa zambesc si imi dau putere sa continui ce am inceput acum 9 ani.

Interviu realizat de Silvia Sas.

Articolul precedentVreau să evoluez cât mai bine și să ajut echipa
Articolul următorFemeie din Bazna reținută pentru tentativă de omor | VEZI amănunte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.