Acasă Interviul ALTFEL

Interviu ALTFEL cu Sergiu Muth

1395

1. Ce este cel mai important la un fotbalist?
Cel mai important pentru un fotbalist e sa fie disciplinat. Un jucator indisciplinat are numai de pierdut de-a lungul carierei.

2. Care este echipa ta de fotbal favorită?
Echipa mea favorita a fost si cred ca va ramane mereu Real Madrid.

3. Unde crezi ca va ajunge Gaz Metan Mediaș în următorii ani?
Chiar daca in sezonul care tocmai s-a incheiat Gaz Metan a retrogradat, parerea mea e ca daca se vor reorganiza lucrurile, in special acolo unde am fost deficitari in anul ce a trecut, Gaz Metan cu siguranta isi va putea indeplini toate obiectivele pe care si le va propune in anii ce vor urma.

4. La ce echipă mare ai vrea să joci?
Daca la pct 2 ti-am mentionat echipa mea favorita, pot spune ca aceasta e raspuns si la intrebarea curenta. De asemenea mi-ar placea sa ajung sa joc in Premier League, la Arsenal Londra.

5. Cum arată vacanța ideala pentru tine?
Nu stiu daca exista o vacanta ideala. Fiecare vacanta e frumoasa in felul ei. Cel mai important e sa ai pe cineva drag alaturi.

6. Ce îți place și ce îți displace la Mediaș?
Pentru mine Mediasul este ca o a doua casa, e deja al noualea an de cand sunt aici. Pot spune ca e un oras curat si e foarte placut sa fie luat la pas pentru a se putea admira partea medievala a acestuia. Pe de alta parte o tristete in suflet imi lasa faptul ca industria care era infloritoare odinioara, astazi parca a disparut aproape complet, ramanand doar cateva „fabricute” care incearca parca in zadar sa mai ridice economia orasului.

Interviu realizat de Sergiu Lazăr

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here