Acasă Interviul ALTFEL

Interviu ALTFEL cu Feri Teglaş

459
1. Cum arata vacanta de vis pentru tine?
 
Cred ca ar fi o combinatie de experiente in cadre naturale diferite, cu cayacul pe un lac de munte, cu bicicleta prin delta, trekking printre cascade, delicii culinare, sa cunosc oameni si culturi diferite.
 
2. Unde te vezi peste 10 ani? Făcând ce?
 
Peste 10 ani ma vad locuind undeva la tara, dar activand in domeniul consultantei si implementarii de marketing la nivel international, calatorind destul de mult si implicat in multe proiecte, in special de turism si dezvoltare personala.
 
3. De ce iti place sa mergi cu bicicleta?
 
Bicicleta iti da libertatea de a calatori pe aproape oriunde, in aer liber. Imi plac turele prin paduri si coline si multumim lui Dumnezeu, in Transilvania avem sute de kilometri de trasee de bicicleta.
 
4. Crezi ca materia ta “Promovarea hotelului” pe care o predai la Scoala Postliceala “Alma Mater” este atractiva pentru studenti?
 
Marketingul hotelier este deosebit de dinamic si interesant dupa parerea mea. Este cea mai creativa si inovatoare parte a  dezvoltarii business-ului in turism. Sper sa fie atractiva pentru ei, trebuie sa ai si o inclinatie spre asa ceva, o deschidere si o dorinta de a face, descoperi, analiza si surprinde.
  
5. Daca ai avea o super-putere, ce ai schimba la Medias si zona?
 
Daca as avea o super putere as pune la punct infrastructura (drumuri, parcuri, concept urban) si as lucra la mentalitatea mediesenilor. Daca as avea mai mult timp si resurse as face o biblioteca-cafenea unde as organiza evenimente de dezvoltare personala, m-as ocupa mai mult de promovarea turistica si evenimente.
 
6. Cum arata o fotografie perfecta?
 
Fotografia perfecta e cea care te face sa zici „Wow“ cand o vezi, fie ca este un peisaj deosebit sau o ipostaza, un concept cu totul special sau iti transmite ceva cu intensitate maxima.
Interviu realizat de Sergiu Lazăr

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here