Acasă Interviul ALTFEL

Interviu ALTFEL cu PRIMARUL TINERILOR, SERGIU LAZĂR – Partea a doua

100
   Ce îţi place mai mult: să pui întrebări sau să răspunzi la ele?
Nu am o preferinţă. Depinde de starea pe care o am în acel moment. Dacă vreau să domin conversaţia şi să o conduc, fireşte că îmi place mai mult să pun întrebări, dar dacă vreau să dau un sfat, să prezint ceva, să explic ceva, îmi place să fiu întrebat.
   Care sunt cele mai bune calități care definesc o persoană?
Deşi e un complex mare de calităţi care definesc o persoană, le voi enumera pe primele cinci care le consider eu cele mai importante. Acestea sunt: onoarea, demnitatea, nobleţea, simplitatea şi intelectualitatea.
 Cum ai schimba lumea dacă ai putea?

Se tot spune că schimbare vine din noi. Poate din România.Aşadar aş investi mai mulţi bani în educaţie pentru a putea pregăti viitorii oameni care să conducă, care să înveţe şi care să oprească într-un final, boala societăţii româneşti, corupţia.
  Care este cea mai înţeleaptă decizie pe care ai luat-o vreodată?
Nu am luat foarte multe decizii în viaţa mea relativ scurtă, dar cea mai înţeleaptă, spun eu, este că am decis să candidez pentru Consiliul Local al Tinerilor ,alegeri pe care le-am câştigat, unde am cunoscut o mulţime de tineri, cu idei diferite, cu gânduri diferite şi foarte individuali, cu care am învăţat să lucrez în echipă. Consider că e cea mai înţeleaptă decizie deoarece am avut numai beneficii în urma ei.
Când ai dansat ultima dată?
Ultima dată am dansat acum două săptămâni. Am participat, împreună cu câţiva colegi de la pian, într-o tabără de muzică vocal-instrumentală iar seara aveam activităţi recreaţionale. Şi cum muzica era principala activitate a zilei, seara o dedicam dansului.
Articolul precedentCel mai bine păstrat secret de pe bursă: cine sunt acţionarii Fondului Proprietatea
Articolul următorDaniela Crişan şi-a lansat volumul intitulat ,,Autograf’’ | VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.