Acasă Nova TV

De astăzi din nou asfalt | Administratorul special răspunde criticilor medieșenilor

2289

Astăzi a început acoperirea cu asfalt a zonelor cu probleme, decopertate după sărbătorile pascale pe străzile Cloșca, Horia și Șoseaua Sibiului.

Conform administratorului special, acoperirea zonelor frezate nu a fost posibilă datorită vremii nefavorabile din ultimele zile. În cazul în care vremea o va permite, lucrările vor fi încheiate la sfârșitul acestei săptămâni.

Societatea Drumuri și Poduri Mureș intervine în aceste zile pe străzile Cloșca, Horia și Șoseaua Sibiului, pentru a remedia o serie de neconformități identificate de către comisia de recepție la sfârșitul anului trecut. Practic, sunt acoperite cu asfalt porțiunile frezate în urmă cu o săptămână. Toate lucrările se fac pe cheltuiala constructorului, fără să implice bugetul local.

Răspunzând unor critici și comentarii apărute pe rețelele de socializare, față de calitatea covorului asfaltic turnat anul trecut, Ovidiu Pietrariu a subliniat că lucrările efectuate au vizat întreținerea DN14 și nu modernizarea acestuia, iar asemenea probleme apar datorită fundației acestor artere deosebit de circulate.

1 COMENTARIU

  1. Ce reprezinta gaurile din asfalt ?
    Dupa doar 4-5 luni „gaurile” unde au intrat ? Ce buzunare au astupat ?
    Sincer, n-am mai vazut asa ceva !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.