Acasă Nova TV

Elevi de la Liceul Tehnologic „Mediensis” la un stagiu de pregătire în Grecia | Proiect Erasmus+

365

Elevi de la Liceul Tehnologic „Mediensis” la un stagiu de pregătire în Grecia | Proiect Erasmus+.

14 elevi de la Liceul Tehnologic „Mediensis” Mediaş, însoţiți două cadre didactice, au participat la un stagiu de practică în Grecia. Acesta s-a desfășurat în perioada 8–19 aprilie, în cadrul proiectului Erasmus+ KA122-VET, „Oportunităţi pentru o viitoare carieră de succes pentru elevii VET prin stagii de practică la operatori economici din Europa” (VET – învățământ profesional și tehnic).

Timp de aproximativ două săptămâni, elevii au acumulat cunoștințe practice în domeniul Economic, respectiv Estetică, la operatori economici din Grecia.

Elevii de la profilul Estetică, au avut ocazia să vadă, să practice, dar și să își însușească diferite tehnici de îngrijire a părului într-un salon de înfrumusețare. Elevii de la profilul Economic  au luat contact cu modul de lucru, departamentele şi activităţile specifice unui hotel.

Mobilitatea din Grecia a făcut parte din proiectele de scurtă durată din domeniul formare și a beneficiat de finanțare din partea Comisiei Europene prin Programul ERASMUS+.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.