Acasă Medias istorie legenda si adevar

Familia care a condus 200 ani Mediașul | Merite recunoscute

3593
familia

Familia Conrad Von Heydendorff a condus destinele orașului vreme de două secole, timp în care a dat Mediașului șase primari.

Meritele acestora au fost recunoscute prin dezvelirea unei plăci comemorative în Piața Regele Ferdinand I. Familia Heydendorff a fost una importantă la Mediaș, iar în perioada 1675 – 1874, șase dintre membrii săi au condus destinele orașului.

La inițiativa Forumului Democrat al Germanilor din Mediaș, a Parohiei Evanghelice, a Asociației Locului Natal Mediaș din Germania și a unor membri ai familiei Conrad von Heydendorff, în colaborare cu Primăria Mediaș și Muzeul Municipal, a fost organizat miercuri un eveniment comemorativ.

Acesta a debutat în Piața Regele Ferdinand I, acolo unde patru descedente ale familiei, venite la special la Mediaș au primit o pachetă cu blazonul familiei și stema orașului și a fost totodată dezvelită o placă comemorativă.

Articolul precedentȘeful Transgaz și-a trecut în CV că e inginer petrol și gaze, cu studii de lungă durată/ Universitatea arată că este doar subinginer
Articolul următorApelul Primarului către medieșeni | Vineri întâlnire publică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.