Acasă Revista Presei

Șeful Transgaz și-a trecut în CV că e inginer petrol și gaze, cu studii de lungă durată/ Universitatea arată că este doar subinginer

4630

Directorul Transgaz, Ion Sterian, a scris în CV-ul postat pe site-ul oficial al instituției că este la bază inginer în petrol și gaze, obținând diploma după studii de lungă durată la Universitatea de Petrol și Gaze Ploiești, în perioada 1978-1983, scrie Hotnews.ro.

Specializarea era în Forajul sondelor și exploatarea zăcămintelor de petrol și gaze. Potrivit informațiilor HotNews.ro, diploma lui Ion Sterian este de subinginer, nu de inginer, așa cum apare în CV. De asemenea, și-a trecut în CV doi ani de cursuri în plus. Universitatea de Petrol și Gaze a confirmat informațiile HotNews.ro. În urma verificărilor făcute de HotNews, a reieșit că directorul Transgaz este la bază subinginer, cu o diplomă de subinginer obținută în 1983 la Ploiești, iar ulterior în 1999 și-a continuat studiile la programul de Inginerie Economică de la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV).

Potrivit oficialilor de la USAMV, lui Ion Sterian i s-au echivalat discipline din anul I și II și a mai dat examene de diferență astfel încât a intrat în anul III și a absolvit în iunie 2002. Astfel, în CV apare că în perioada 2000 – 2002, Ion Sterian a obținut diploma de licență – inginer diplomat, studii de lungă durată, la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, Facultatea de Inginerie Economică, Management și Dezvoltare Rurală Inginerie Economică și Management.

Reprezentanții de la Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești au confirmat pentru HotNews că directorul Transgaz a obținut o diplomă de subinginer in urma cursurilor urmate în perioada 1980-1983. ”Am verificat în arhivă și am găsit o diplomă de subinginer, studii de lungă durată nu există”, a comentat unul dintre prorectorii de la Petrol și Gaze.

Contactat de HotNews, Ion Sterian a spus că el știe că în CV este trecută perioada 1980-1983.

Citește articolul complet pe Hotnews.ro.

1 COMENTARIU

  1. Este la moda acum ca anumiti ,,emanati”sa-si decline studii pe care nu le au,ba mai mult se ocupa si de ,,revolutionarea”unor companii cum ar fi Transgaz-ul si Romgaz-ul.Aceste companii au incaput pe mainile unor imbecili numiti acolo de organizatia criminala psd cu scopul de a fi naruite si acestea pe langa toate celelalte fabrici si uzine.Mai intai au fost transformate in bordelurile parlamentarilor care se-au plantat acolo care odraslele(niste ratati dependenti de droguri sau alcool),care sotiile sau iubitele(foste prestatoare de ,,servicii”prin campusurile studentesti,centuri ocolitoare(cate sunt)sau simple femei de servici pe la primarii nesemnificative),care neamuri sau prieteni de pahar,majoritatea fara nicio specialitate in domeniu,dar platiti cu sume exorbitante si care implica niste cheltuieli enorme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.