Acasă Nova TV

Până duminică la Baza Dafora | Turneul Internațional de Tenis ITF 41

382

Marți la Baza Sportivă Dafora a avut loc deschiderea oficială a Turneului Internațional de Tenis ITF, de grad 2. Ediția a 41-a este organizată de Clubul Sportiv ProAs Sibiu-Mediaș, în parteneriat cu Primăria Mediaș și se desfășoară până duminică pe terenurile amplasate la ieșirea din Mediaș spre Sighișoara. Turneul se adresează sportivilor sub 18 ani.

Cel mai important eveniment sportiv internaţional al municipiului Mediaş a adunat la start peste 100 de jucători din țări precum Anglia, Austria, Belgia, Brazilia, Cehia, Croaţia, Danemarca, Elveția, Estonia, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Mexic, Polonia, Olanda, Rusia, Serbia, Slovenia, Slovacia, SUA, Turcia, Ungaria, Ucraina și România. Competiția este inclusă în calendarul competiţional al International Tennis Federation (ITF) şi al Federaţiei Române de Tenis (FRT).

Turneul de la Mediaș este împărțit în patru categori: simplu fete, simplu băieţi, dublu fete, dublu băieţi iar meciurile se desfășoară în fiecare zi de la ora 9 până la ora 20.

Intrarea la toate partidele este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here