Acasă STIL DE VIATA

10 momente memorabile de pe covorul roșu când celebritățile au purtat Maria Lucia Hohan

57
celebritățile au purtat Maria Lucia Hohan

Creatoarea româncă de modă de lux, Maria Lucia Hohan (MLH), este un nume de referință pentru nenumărate vedete pentru ținutele de covor roșu.

Vedete din întreaga industrie de divertisment au purtat rochiile ei de vis la ceremonii, premiere și petreceri importante.

Iată 10 momente memorabile de pe covorul roșu în care celebritățile au purtat Maria Lucia Hohan.

1. Jennifer Lopez la premiera filmului „What to Expect When You’re Expecting”

Jennifer Lopez a fost una dintre primele celebrități care au purtat Maria Lucia Hohan. Ea a purtat pentru prima dată o ținută MLH la premiera „American Idol” din 2011. Totuși, a îmbrăcat una dintre cele mai bune ținute MLH în 2012, la premiera de la Hollywood a filmului său „What To Expect When You’re Expecting”.

J.Lo a arătat elegantă și plină de farmec pe covorul roșu în rochia lungă până la podea, cu centură. Confecționată din tul de mătase nude, rochia plisată avea mâneci lungi și un decolteu adânc. Cântăreața a completat ținuta cu o geantă de ambreiaj Swarovski nude, botine cu cristale Sergio Rossi și bijuterii Jacqueline Nerguizian.

De atunci, Lopez a purtat diverse piese MLH la diferite evenimente și în numeroase apariții. Poate cel mai memorabil, a purtat rochia Nina galben aprins și tocurile neon asortate la „Jimmy Kimmel Live!” în 2019.

2. Taylor Swift la Grammy Nominations Concert 2012

Taylor Swift a făcut, de asemenea, o apariție uimitoare la concertul live de nominalizări Grammy din 2012, adoptând un look angelic subtil, cu o notă de eleganță contemporană. Înfășurată într-o capodoperă din dantelă realizată de Maria Lucia Hohan, Swift a emanat un farmec care a captivat privirile. Designul sofisticat din dantelă, care amintește de fulgii de zăpadă țesuți delicat, a completat perfect silueta zveltă a lui Taylor.

Swift a combinat această rochie grațioasă cu pantofi nude peep-toe, în timp ce bretonul ei blond luxuriant i-a conturat fața cu un amestec de fler modern și rafinament vintage. Creația Mariei Lucia Hohan nu numai că a pus în evidență stilul impecabil al lui Swift, dar i-a reafirmat și statutul de adevărată fashion icon pe covorul roșu.

3. Vanessa Hudgens la Creative Arts Emmy 2016

Vanessa Hudgens a arătat fermecător în rochia Chalaya metalică când a pășit pe covorul roșu la premiile Creative Arts Emmy 2016.

Chalaya, cu franjuri măgulitoare și o fantă dramatică până la coapse, este o alegere populară printre celebrități. Jada Pinkett Smith și Lily Donaldson au purtat amândouă această rochie. Donaldson, un fost model Victoria’s Secret, a purtat o versiune roșie a rochiei la Balul Îngerilor în 2016.

4. Kate Hudson la petrecerea Vanity Fair Oscar 2016

Covorul de la petrecerea Vanity Fair Oscar 2016 nu a fost roșu, ci cu dungi verzi și albe. Cu toate acestea, apariția lui Kate Hudson la eveniment trebuie neapărat să figureze pe lista momentelor memorabile de pe covorul roșu pentru Maria Lucia Hohan.

Actrița nu numai că a arătat senzațional în rochia aurie Norina, dar a îmbrăcat-o cu farmec și stil. La sosirea la eveniment, ea a defilat veselă în fața camerelor de luat vederi, iar fanta îndrăzneață a rochiei i-a pus în evidență picioarele lungi.

O altă imagine cu Hudson pe o canapea de modă veche îi arată latura mai senzuală. În fotografie, fusta plisată a rochiei Norina coboară spre podea ca o cascadă strălucitoare.

5. Erin Lim la Premiile Oscar 2018

Nenumărate celebrități au pășit pe covorul roșu al premiilor Oscar de când evenimentul a avut loc pentru prima dată în 1929. Cunoscute oficial sub numele de Premiile Academiei, premiile Oscar sunt una dintre cele mai urmărite ceremonii de premii din lume. Publicul din întreaga lume urmărește în fiecare an pentru a vedea cum actori celebri primesc recunoaștere pentru munca lor și își etalează ținutele glamuroase.

Celebrități precum Margot Robbie, Meryl Streep și Mary J. Blige au fost prezente la cea de-a 90-a ediție a Premiilor Oscar în 2018. Actrița și prezentatoarea de televiziune Erin Lim Rhodes s-a numărat de asemenea printre celebritățile prezente. Ea a arătat minunat în rochia Alix de culoare roz pastel de la MLH. Rochia fără bretele, lungă până la podea, prezintă un plisaj complicat pe bust și un panou ornamentat cu volane și dantelă pe fustă.

6. America Ferrera la Impact Awards 2020 organizat de Coaliția Națională a Presei Hispanice (National Hispanic Media Coalition)

Actrița din „Ugly Betty” și „Barbie”, America Ferrera, a arătat spectaculos într-o rochie cu imprimeu leopard de la MLH, la gala Coaliției Naționale a Presei Hispanice Impact Awards 2020 în California. Și-a etalat burtica în creștere în această piesă, care avea mâneci lungi și un decolteu înalt. Bijuteriile Jennifer Meyer și sandalele aurii Sergio Rossi i-au completat look-ul.

Înainte de a participa la evenimentul de pe covorul roșu, Ferrera a postat pe Instagram: „Toată această energie Animal Mama se îndreaptă spre gala Coaliției Naționale a Presei Hispanice pentru a prelua premiul Impact pentru producători remarcabili. Mai mult decât onorată!”

7. Maye Musk la premiera celui de-al doilea sezon „Driven”

Maye Musk, mama lui Elon Musk, a ales un look vibrant MLH pentru premiera Passionflix a sezonului doi din „Driven” din 2021. Ea a ieșit în evidență pe covorul roșu într-un kimono Bonarita și pantaloni Mares asortați. Setul din sarja de mătase prezintă un imprimeu floral îndrăzneț în „black fuschia”. Nuanțele vibrante de portocaliu și violet au completat părul argintiu al lui Musk.

Musk a postat fotografii în această ținută pe Instagram, mulțumindu-i Mariei Lucia Hohan pentru această ținută superbă. Designerul a împărtășit la rândul ei fotografii cu Musk purtând outfitul, numind-o o femeie și o mamă „uimitoare”, adăugând „#sochic” la caption.

8. Cristina Jacob la premiera „Firebrand”

Regizoarea română Cristina Jacob a purtat rochia Jolene semnată Maria Lucia Hohan la premiera filmului „Firebrand”, care a avut loc în cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2023.

Jacob s-a aflat la Cannes pentru a promova lansarea internațională a filmului său, „The Perfect Escape”. În timp ce se afla acolo, a participat la premiera „Firebrand”, care a avut loc pe 21 mai. Cu Alicia Vikander și Jude Law în rolurile principale, filmul spune povestea lui Katherine Parr, cea de-a șasea și ultima soție a regelui Henric al VIII-lea.

Confecționată din sifon lurex metalic, Jolene prezintă plisarea caracteristică Maria Lucia Hohan. Strălucind în argintiu, Jacob a accesorizat rochia cu un singur umăr cu bijuterii de la Kultho, tocuri argintii și o geantă de mână argintie.

9. Debutul lui Winter la Festivalul de Film de la Cannes

Winter, membră a grupului coreean de fete aespa, a arătat imaculat pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes 2023 într-o rochie albă Azora. Ea a accesorizat rochia cu tocuri cu platformă din satin alb și bijuterii statement de la brandul francez de lux Chopard.

Azora este una dintre rochiile din colecția de mireasă MLH. Confecționată din mousseline de mătase albă, Azora prezintă un volan decorativ pe fustă și un plisaj complicat pe bust.

Winter și colegele ei de trupă Ningning, Giselle și Karina au participat la eveniment în calitate de ambasadoare ale mărcii Chopard. Aceasta a fost prima dată când toate membrele unei trupe de fete K-pop au participat împreună la Festivalul de Film de la Cannes.

10. Heidi Klum la finala sezonului 18 al emisiunii „America’s Got Talent”

Supermodelul și prezentatoarea de televiziune Heidi Klum a uimit într-o rochie Jolie roșie „salsa” la finala sezonului 18 al emisiunii „America’s Got Talent” (AGT). Evenimentul a avut loc la Hotel Dena din California, pe 26 septembrie 2023.

Klum a arătat minunat în rochia fără bretele cu volane. O fantă până la coapse i-a pus în evidență picioarele lungi, iar corsetul cu osatură i-a accentuat silueta superbă. Fostul înger Victoria’s Secret a asortat rochia cu sandale roșii sângerii din piele întoarsă cu patent de la Ginissima. Și-a potrivit chiar și unghiile la culoarea rochiei.

Maria Lucia Hohan a distribuit pe contul ei de Instagram un videoclip cu Klum în rochia Jolie, descriind-o ca fiind „atât de perfectă”.

Despre Maria Lucia Hohan

Creațiile favorite semnate Maria Lucia Hohan au apărut pe covoarele roșii ale aproape tuturor evenimentelor de la Hollywood și nu numai. Cunoscute pentru feminitatea, opulența și țesăturile lor luxoase, rochiile ei prezintă adesea detalii complexe și siluete fluide. Unele dintre creațiile ei încorporează meșteșuguri tradiționale românești, cum ar fi broderiile și dantela confecționată manual.

Vedete precum Beyoncé, Dita von Teese și Eva Longoria au purtat piese MLH, consolidând reputația glamuroasă și sofisticată a brandului. Printre alte vedete care au purtat MLH se numără Taylor Swift, Bella Thorne, Giuliana Rancic, Sarah Michelle Gellar, Quinta Brunson, Nicole Scherzinger și Jennifer Hudson.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.