Acasă Sport

Meci cu spectatori pe stadionul din Mediaș | Condiții de intrare la Barajul dintre Hermannstadt și Mioveni

1935
Meci cu spectatori pe stadionul din Mediaș

Meciul retur dintre Hermannstadt și Mioveni, din Barajul de Liga 1, se va juca la Mediaș cu spectatori, a anunțat clubul din Sibiu, organizatorul evenimentului.

Accesul spectatorilor în tribune se poate face la o capacitate maximă de 25%, se arată în postarea clubului sibian pe pagina de Facebook. Biletele se vor vinde și la stadionul Gaz Metan în ziua meciului, prețul fiind de 10 Lei.

Pentru partida ce reprezintă ultima carte a lui FC Hermannstadt de a rămâne în Liga 1, au fost scoase la vânzare 1 950 bilete. Meciul este programat Miercuri, 2 iunie, de la ora 19. În prima mansă scorul a fost egal, 0-0.

Condiții de intrare în stadion, în conformitate cu protocolul medical elaborat de Federatia Română de Fotbal și Ministerul Sportului

Persoanele care vor să asiste la acest meci, inclusiv copiii, trebuie să prezintela intrarea în stadion un act de identitate și dovada vaccinului împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la rapel.

Se va putea intra și cu un rezultat negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore. De asemenea, aceștia pot prezenta rezultatul negativ, avizat din punct de vedere medical, al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

În ziua meciului, o echipă de medici din Spitalul Mediaș, va efectua teste rapide (antigen) la poarta de acces de la Tribuna 2 a Stadionului Gaz Metan, începând cu ora 17:30. Prețul unui astfel de test va fi 30 de lei. Aceste testări vor fi făcute exclusiv pentru cei care vor să asiste la meci pe stadion, iar ele vor fi sistate la ora începerii meciului.

Organizatorii recomandă ca sosirea la stadion să fie făcută cu două ore înainte de startul partidei. În tribune, pe fiecare rând, un scaun ocupat trebuie să fie urmat de 3 scaune libere, iar spectatorii din tribune au obligația să nu părăsească locul alocat pe toată durata meciului.

Pentru alte informații vizitați pagina de Facebook FC Hermannstadt.

Articolul precedentPatru hectare de teren degradat a fost împădurit la Sighișoara, aproape de Via Transilvanica
Articolul următorDe la 1 iunie se pot vaccina cu Pfizer și adolescenții din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.