Acasă Transilvania Online

Sindicatul Liber din Romgaz cere premierului Orban să analizeze activitatea conducerii companiei

2308
conducerea coronavirus Sindicatul Liber Romgaz Aristotel Jude

Sindicatul Liber din Romgaz a trimis o scrisoare Premierului și Ministrului Economiei, după ce în ultima vreme au apărut în presă o serie de relatări despre achiziții și contracte care ar încălca legea și care ar afecta societatea.

În scrisoare, sindicaliștii își exprimă dezamăgirea și îngrijorarea față de materialele apărute în presă și care, în opinia lor, vizează incorectitudinea și neprofesionalismul echipei manageriale.

O echipă aleasă pe sprânceană și numită în funcții cheie de directorul general Romgaz, Adrian Volintiru.

În calitate de reprezentanți ai salariaților dorim să vă aducem în atenție faptul că aceștia sunt foarte dezamăgiți și îngrijorați față de știrile negative apărute în mass-media despre Societate.

Ceea ce este comun tuturor reportajelor vizează incorectitudinea și neprofesionalismul echipei manageriale, aleasă pe sprânceană și numită în funcții cheie de directorul general (chiar dacă unii dintre membrii ei nu au studiile de specialitate pentru funcțiile ocupate) și este implicată direct în toate scandalurile expuse mai jos.

Sindicaliștii enumeră trei cazuri #Romgaz din ultima perioadă;

  • achiziția de teren la Corunca, subiect care a fost relatat și în presa națională și a condus la declanșarea unei anchete penale, 
  • externalizarea serviciilor de mentenanță pentru stațiile de uscare a Sucursalei Mureș,
  • folosirea procedurii de negociere competitivă pentru stația de uscare de la Coșereni, Sucursala Mureș, în locul unei licitații deschise.

Față de cele de mai sus, rugăm Guvernul României și Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, să analizeze aceste acțiuni ale conducerii Romgaz, competențele ei manageriale, și să ia măsurile care se impun, pentru a le stopa acțiunile pe care le întreprind, contrare legii”, se arată în scrisoare.

Sindicatul Liber din Romgaz mai atrage atenția că situațiile de mai sus pot fi doar “vârful icebergului”.

Sursa: e-nergia.ro

Articolul precedentComuna Târnava va avea propria rețea de apă potabilă și canalizare
Articolul următorMăsuri de relaxare pentru izolare, trafic aerian, tratament balnear | Despre starea de alertă săptămâna viitoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.