Acasă Nova TV

După flagrantul DNA conducerea STTM Târgu Mureș cercetată de comisia de disciplină a Romgaz

2071
conducerea STTM Târgu Mureș cercetată de comisia de disciplină a Romgaz

Comisia de disciplină a Romgaz va cerceta toate persoanele implicate în derularea contractului cu terenuri, care a dus la flagrantul organizat de DNA în biroul directorului general al companiei.

Procurorii DNA au organizat, pe 11 mai 2020, un flagrant la Romgaz în urma căruia au reținut un om de afaceri ce a oferit 50.000 de euro mită directorului pentru a aproba achitarea contravalorii unui teren.

Adrian Volintiru, directorul general al Romgaz și cel care l-a denunțat pe omul de afaceri care a oferit șpaga, a anunțat că s-a constituit o comisie de disciplină care va cerceta toate persoanele implicate în derularea contractului care a dus la flagrantul organizat de DNA în biroul său.

Ceea ce mă interesează este ca societatea să nu fie afectată penal și, deocamdată, nu au fost probleme. Chiar am ieșit mai întăriți din această situație”, a declarat Volintiru într-o conferință de presă organizată miercuri.

Conform turnulsfatului.ro, directorul general a făcut referire la persoanele din conducerea STTM Târgu Mureș, structura din cadrul Romgaz care a negociat rapid achiziția unui teren de 1,7 ha la prețul de 8.000.000 de lei, cu toate că nici prețul și nici oportunitatea achiziției nu au putut fi justificate ulterior.

Adrian Volintiru a amintit că printre cei care sunt cercetați intern se numără și Cristian Cătană, directorul STTM Târgu Mureș, dar și comisia de negociere pentru achiziția terenului respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.