Acasă Nova TV

Noul regulament de acces în centrul istoric, pus în aplicare din decembrie | VIDEO

1393

Noul regulament de acces în centrul istoric al Mediașului a fost aprobat de către Consiliul Local în această săptămână, însă va mai dura până când acesta va fi pus în aplicare.

După ce vor fi urmați toți pași legali, vor mai trebui achiziționate parcometre noi, va trebui mutată bariera de acces și vor trebui delimitate locurile de parcare din această zonă. 

Până la sfârșitul acestui an, în centrul istoric se va intra pe strada Stephan Ludwig Roth și se va ieși pe strada Petofi Șandor. Parcarea va fi permisă pe cele două artere contra sumei de 3 lei pe oră, în timp ce taxa de parcare pentru Piața Regele Ferdinand I va fi de 5 lei pe oră. Conform regulamentului aprobat în această săptămână se va interzice accesul și circulația pentru autovehiculele peste 3,5 tone, pentru motociclete, motorete, scutere, motoscutere, ATV-uri și vehicule cu tracțiune animală.

Noul regulament de acces aprobat de către Consiliul Local Mediaș prevede şi o serie de sancţiuni pentru persoanele care nu vor respecta prevederile acestuia. Astfel, acestea riscă amenzi de la 300 – 500 lei dacă nu își iau tichet de parcare, dacă intră cu motociclete, motorete și scutere, sau cu autovehicule cu masa totală maximă autorizată de peste 3,5 tone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.