Acasă Sport

Adio baraj | ACS Mediaș a cedat la limită partida cu Gloria Bistrița

1469

ACS Mediaș a cedat la limită partida cu Gloria Bistrița.

Formația pregătită de antrenorul Mihai Ianc a pierdut cu scorul de 1-0, partida cu Gloria Bistrița. Singurul gol al confruntării a fost marcat de formația vizitatoare în debutul reprizei secunde prin Alejandro Râpan.

ACS Mediaș a început partida cu Gloria Bistrița în formula Fabio Blaga, Alexandru Vodă, Cristian Avram, Vlad Antonio, Sorin Șerban, Cătălin Tineiu, Cristian Balgiu, Bogdan Rotar, Tudor Man, Antonio Dumitru și Szilard Magyari.

Medieșenii au avut prima șansă de gol în minutul 8, atunci când portarul Gloriei a respins în corner de la rădăcina barei o lovitură liberă bătută de la circa 22 metri.

La poarta cealaltă, oaspeții au executat slab o lovitură liberă de la 17-18 metri. Niciuna dintre cele două formații nu a reușit să concretizeze șansele avute, iar la pauză s-a intrat la egalitate, scor 0-0.

La șase minute de la reluarea jocului, bistrițenii au reușit să deschidă scorul. Alejandro Râpan a scăpat singur spre poarta medieșenilor, a șutat și l-a învins pe Fabio Blaga.

Tot oaspeții au ratat apoi șansa de a se desprinde pe tabela de marcaj, iar de partea cealaltă formația gazdă nu a reușit să pună în real pericol poarta Gloriei.

În cele din urmă partida s-a încheiat cu victoria liderului, iar ACS a ratat șansa de a se apropia de Unirea Ungheni care a pierdut surprinzător pe teren propriu cu CS Universitar Alba Iulia.

Cele două formații sunt despărțite de 7 puncte cu 4 etape înainte de finalul play-off-ului, iar medieșenii mai au doar șanse matematice de a se clasa pe poziția a doua, care asigură prezența la baraj.

În etapa următoare, formația lui Mihai Ianc va întâlni în deplasare CS Universitar din Alba Iulia.

Foto: Lorand Csiszer|ACS Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.