Acasă STIL DE VIATA

Programul LITORALUL PENTRU TOȚI începe din weekend | Cazare la prețuri cu 65% mai mici

349
Programul LITORALUL PENTRU TOȚI

Programul LITORALUL PENTRU TOȚI începe din 21 mai 2021 și promite tarife cel puțin la jumătate față de cele din vârf de sezon.

Un număr de 54 de hoteluri din toate stațiunile de pe litoralul românesc al Mării Negre vor participa la programul LITORALUL PENTRU TOȚI, cu aproximativ 4.000 de locuri de cazare pe noapte.

Programul se desfășoară în perioada 21 mai – 20 iunie 2021, anunță Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) iar tarifele pornesc de la 40 de lei pe noapte, conform federației patronatelor din turism, scrie Mediafax.

Regulile sanitare le impun hotelierilor să închirieze doar 70% din camere.

În ciuda dificultăților pe care le întâmpină sectorul turistic, puternic afectat de efectele economice provocate de apariția virusului Sars-Cov-2, continuăm tradiția instituită în urmă cu 19 ani de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a petrece o vacanță la malul mării la tarife mult reduse,” afirmă Dragoș Răducan, prim-vicepreședintele Executiv FPTR.

Tarifele prin programul “Litoralul pentru Toți” sunt cu până la 65% mai mici față de cele din vârf de sezon.

Cel mai ieftin pachet, fără mic dejun, poate fi achiziționat la un hotel de 3 stele din stațiunea Neptun si costă 80 lei/noapte pentru 2 persoane. La polul opus, se află stațiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele 2 persoane vor plati pentru un sejur de minim 5 nopți, care include cazare cu servicii de masa ultra all-inclusive, 520 lei/ noapte. Turiștii care vor să se cazeze în stațiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru 2 persoane, pachete de minim 4 nopți.

 La fel ca în anii trecuți, sejururile pot fi achitate și cu vouchere de vacanță de către cei care nu le-au consumat încă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here