Acasă Transilvania Online

Serialul DJANGO se filmează și în Transilvania

527
django - Matthias Schoenaerts

Serialul DJANGO, cea mai mare producție internațională de televiziune realizată în țara noastră, se filmează la Vulcanul Stins din Racoș, în județul Brașov.

Django este o producție CANAL+ și Sky Studios realizat de Cattleya (Italia), Atlantique Productions (Franța), în colaborare Odeon Fiction, StudioCanal și Frame Film (România).

Primul sezon al serialului va avea zece episoade și va fi filmat integral în România. În satul Racoș echipa serialului a construit deja impresionantul decor al orașului New Babylon. Primele episoade sunt regizate de Francesca Comencini, iar în rolul principal este belgianul Matthias Schoenaerts, scrie b365.ro.

“Am bătut aproape toată țara și toți munții, din creierii Carpaților până la Dunăre. Firește că trebuia să găsim, în principiu, Grand Canyon, Arizona și Mississippi, însă în același timp și “Cold Mountain” al lui Anthony Minghella, filmat la Râșnov în 2001 (…)

A fost clar imediat că Vulcanul Racoș este o locație extraordinară și perfectă pentru orașul Noului Babilon. Un fost sat de mineri căutători de aur, populat acum de proscriși, refugiați și sclavi eliberați care vor să își întemeieze o lume nouă, liberă, izolată și ascunsă de civilizația intolerantă, dominată de rapacitate, lăcomie și neomenie a Vestului Americii.

 

django
 Noul Babilon, orasul din filmul Django, a fost construit lângă Vulcanul Racos

Firește, am filmat în munți, pe Valea Tamașului și acolo unde s-a filmat Cold Mountain la Cheile Râșnoavei. O să filmăm mult  în Dobrogea, la Dunăre, în extraordinarul loc care este Turcoaia și la Pietrele Mariei în Munții Măcinului, în locuri aproape nepământean de frumoase din România. Locuri propice pentru astfel de aventuri cinematice și epice,” a declarat Andrei Boncea, producător și partener Frame Film. (Foto copertă: Filip Van Roe)

CITEȘTE mai mult pe b365.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.