Acasă Nova TV

Cursuri suspendate și trecute online la clase din Gimnaziul 7, Colegiul SNG | Gimnaziul M. Eminescu rămâne online

3078
Elevii vor face practică la Sevilla - colegiul SNG

Începând de luni 2 noiembrie se suspendă cursurile față în față la clase din Gimnaziul 7 și Colegiul SNG. Elevii Gimnaziului Mihai Eminescu vor lucra de acasă.

Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a discutat, vineri 30 octombrie, propunerile făcute de IȘJ Sibiu cu privire la suspendarea cursurilor unor formațiuni de studiu, precum și schimbarea scenariilor în unele unități de învățământ din Mediaș.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu a adoptat Hotărârea nr. 72/2020 care cuprinde următoarele:

Art. 1.  Pentru următoarele unităţi de învăţământ se suspendă cursurile unor formaţiuni de studiu, începând cu data de 2 noiembrie 2020, astfel:

  • Colegiul Naţional ,,Şcoala Naţională de Gaz”  Mediaş – clasa a X-a matematică/informatică şi clasa a X-a tehnician în turism suspendă cursurile ,,faţă în faţă” şi trec în activitate didactică on-line (doi elevi confirmaţi pozitiv);
  • Şcoala Gimnazială nr. 7 Mediaş – clasa a III-a A suspendă cursurile ,,faţă în faţă” şi trec în activitate didactică on-line (cadru didactic confirmat pozitiv);
  • Şcoala Gimnazială ,,Corneliu Păcurariu” Micăsasa – grupa mixtă de preşcolari din cadrul structurii Grădiniţa cu Program Normal Ţapu suspendă cursurile ,,faţă în faţă” şi trec în activitate didactică on-line (cadru didactic confirmat pozitiv).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here