Acasă Nova TV

Încă o școală din Mediaș în scenariul roșu | Cursuri online pentru 2 clase de la Roth și Hermann Oberth

5188
cursuri suspendate la o școală din Mediaș

Încă o școală din Mediaș intră de luni în scenariul roșu.

Este vorba despre Școala Gimnazială Mihai Eminescu, acolo unde un cadru didactic a fost diagnosticat pozitiv. Practic, începând de luni, elevii vor trece la cursuri online. În condițiile în care elevii claselor 0-4 sunt în vacanță timp de o săptămână, măsura se va aplica doar elevilor din clasele V-VIII.

Tot de luni, la Şcoala Gimnazială Herman Oberth, clasa a VI-a C suspendă cursurile faţă în faţă şi trece în activitate didactică on-line, după ce un elev a fost confirmat pozitiv. Aceeași situație se înregistrează și la Liceul Teoretic Stephan Ludwig. Clasa a XI-a secţia germană suspendă cursurile faţă în faţă şi trece în activitate didactică on-line, după ce un elev a fost confirmat pozitiv.

Pe de altă parte, de luni, elevii claselor V-VIII de la Școala Gimnazială Constantin Ioan Motaș revin la cursurile față în față, după două săptămâni în care au învățat exclusiv online.

De asemenea, tot de luni la Liceul Teoretic Axente Sever, clasele profilului de instructor sportiv vor trece la sistemul hibrid, cu 50% elevi prezenți la cursuri și restul online, prin rotație la interval de o săptămână. Restul claselor au revenit la sistemul de învățare față în față de la începutul acestei săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.