Acasă Transilvania Online

Bosch a inaugurat la Blaj o clădire de birouri unică în România

769
clădire de birouri inspiring working conditions

Bosch a inaugurat la Blaj o clădire de birouri unică în România. Clădirea a fost proiectată pe baza conceptului inspiring working conditions, un nou concept al Bosch la nivel mondial.

250 de angajați vor munci într-un spațiu foarte modern, cu zone pentru comunicare, săli de ședințe care pot fi folosite ad-hoc, spații pentru conferințe pe skype, încăperi în care se poate munci în liniște deplină, un loc de luat masa, spații de recreere și pentru activități sociale și multe altele.

În locul unor numere, sălile au primit nume ale unor mari sportivi români, cum ar fi Gheorghe Hagi, Helmuth Duckadam, Mircea Lucescu sau Cătălina Ponor.

clădire de birouri bosch blaj

Conceptul noii clădiri de birouri oferă un nivel ridicat de colaborare, având în vedere condiţiile de muncă dinamice pe care le oferă. Interacţiunea rapidă accelerează procesele, creşte calitatea, designul atractiv al spaţiului de lucru fiind un plus pentru angajaţii noştri. Această nouă clădire este un pas important în dezvoltarea fabricii Bosch din Blaj, fiind un angajament pentru viitorul Bosch în România şi în Blaj”, a declarat Dirk Arnold, directorul tehnic al fabricii Bosch din Blaj.

Compania a investit peste șapte milioane de euro în noua clădire. Lucrările de construcție au început în martie 2018 şi au fost finalizate în septembrie 2019.

Noua clădire are o suprafatață totală de 5,700 de metri pătraţi, dispuși într-un regim de înățime cu parter și un etaj și va găzdui aproximativ 250 de angajați, precum şi laboratoarele de testare din fabrică.

Sursa: alba24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here