Acasă Sibiu

Minoră de 15 ani dispărută de la domiciliu

1273
15 ani

O minoră de 15 ani este dispărută de la domiciliu.

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 15 ani, din județul Sibiu, care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

La data de 7 noiembrie, o tânără a sesizat în scris Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 6 noiembrie, între orele 15,00 – 19,00, sora sa, CĂLDĂRAR CAMELIA, în vârstă de 15 de ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Cristian, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente : înăltime 1,65 m, greutate 45 kg, ochi căprui, păr negru, fir drept, scurt, faţă ovală, ten măsliniu, constituție atletică.

Obiecte de îmbrăcăminte: geacă de culoare maro, pantaloni de culoare închisă.

Semne particulare: nu se cunosc.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

ACTUALIZARE

Minora dispărută s-a prezentat singură la poliție.

,,Minora CALDARAR CAMELIA s-a prezentat în cursul acestei seri la sediul Politiei Municipiului Sibiu. Din primele cercetari rezulta ca aceasta nu a fost victima vreunei infractiuni. A declarat ca a plecat voluntar in judetul Alba, la domiciliul unui tanar pe care l-a cunoscut cu cateva luni in urma pe retelele de socializare” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here