Acasă Nova TV

După ce a ratat întoarcerea la Mediaș, Paul Pîrvulescu va fi împrumutat la Viitorul

442

paul-pirvulescu  Paul Pîrvulescu va juca la Viitorul lui Gheorghe Hagi. Acest lucru a fost confirmat de impresarul jucătorului, Anamaria Prodan.

Salariul fundașului stânga a fost motivul pentru care transferul a picat, după spusele președintelui clubului medieșean, Ioan Horoba.

Oficialul a precizat că fotbalistul a fost cel care l-a contactat, în luna decembrie, pentru a-i spune că ar vrea să vină ca împrumut la Gaz Metan, fiindcă la Steaua nu prindea echipa.

Horoba și Pîrvulescu au avut o întâlnire încheiată cu un acord verbal, însă fotbalistul a revenit peste două zile cu un telefon, cerând o suplimentare a salariului pe care avea să-l primească, fiindcă Steaua nu a dorit să contribuie în niciun fel.

„L-am dorit foarte mult pe Paul Pîrvulescu, încă de acum o lună sau o lună și jumătate, din momentul în care el m-a sunat și mi-a spus că ar vrea să joace la Gaz Metan Mediaș. A spus că vrea să vină acasă și să joace, pentru că la Steaua nu prea a putut. Voia să se pună pe picioare pentru Steaua și era vorba de un împrumut până la vară.”, a declarat Ioan Horoba, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

„M-am întâlnit cu el la Cluj, am bătut palma și ne-am înțeles. I-am spus să se ducă la domnul Argăseală, să își rezolve situația și i-am spus că de luni îl așteptăm la pregătiri. După două zile m-a sunat și mi-a zis că cei de la Steaua nu pot contribui la salariul lui și dacă putem noi să mai contribuim cu ceva. Eu vorbisem cu membrii Consiliului Director și i-am informat de ce am vorbit inițial cu Pîrvulescu. Mai mult nu au vrut să accepte. Suntem oameni cu măsură toți și trebuie să rămânem așa, pentru a putea supraviețui.”, a adăugat președintele lui Gaz Metan Mediaș.

„Îmi pare rău de el, fiindcă e un jucător iubit la Mediaș și unul valoros, care ne putea ajuta. Din păcate, a picat. În momentul în care vorbeam eu cu el, nu s-a pus problema ca el să discute cu cineva. Eu nu îmi permit să mint. Am vorbit cu președintele clubului și a spus că e de acord să îl împrumute la Gaz Metan Mediaș.”, a încheiat conducătorul medieșenilor.

Potrivit impresarului fotbalistului Stelei, Anamaria Prodan, Pîrvulescu va juca în acest retur de campionat, sub formă de împrumut, la echipa lui Gică Hagi, Viitorul. 

„Patronul Stelei nu-și pierde timpul sunând președinți care vorbesc aiurea despre jucătorii Stelei. Sub comanda și cu achizițiile „marelui Horoba”, Gazul se zbate an de an la retrogradare. Deci nu-mi aduce niciun avantaj mie, sau jucătorilor pe care-i reprezint, un contract cu Gazul.

Nu s-a pus problema ca Paul Pîrvulescu să ceară bani mulți celor de la Gaz Metan. Nici nu aveau de unde să achite ei salariul pe care-l plătește Steaua București. Paul va merge la Viitorul până în vară”, a declarat agentul fotbalistului de 26 de ani.

Sursa: DigiSport

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.