Acasă Revista Presei

Telefoane cu sisteme de operare vechi nu mai pot accesa serviciile CEC app

56
Telefoane cu sisteme de operare vechi nu mai pot accesa serviciile CEC app

Telefoane cu sisteme de operare vechi nu mai pot accesa serviciile CEC app, a anunțat banca printr-un mesaj către utilizatori.

CEC Bank a integrat o soluție suplimentară de securitate în cadrul aplicației de Mobile Banking – CEC app.

Aceasta asigură protecție împotriva unei game de atacuri cibernetice, precum cititoare de ecran, vulnerabilități legate de rooting, jailbreak sau debugger, injectarea de cod sursă extern, afectarea integrității aplicației ș.a.

În urma acestor modificări, serviciile prin CEC app nu vor mai fi accesate de pe dispozitive cu sisteme de operare mai vechi, care nu pot asigura un nivel corespunzător de securizare a operațiunilor.

Pentru a beneficia în continuare de serviciile de Mobile Banking prin CEC app, utilizatorii sunt rugați să se asigure că dispozitivul folosit îndeplinește standardele de securitate. Acesta trebuie să aibă instalat un sistem de operare compatibil cu noile măsuri (Android min. 8.x, iOS min. 12.x).

În cazul în care dispozitivul actual, folosit în relația cu banca, nu îndeplinește cerințele tehnice menționate mai sus, iar clientul nu este de acord cu utilizarea unui dispozitiv compatibil, se poate solicita rezilierea serviciilor în oricare dintre sucursalele CEC Bank, se mai arată în informare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.