Acasă Nova TV

Incendiu pe strada Simion Bărnuțiu | Pompierii medieșeni au luptat mai bine de 3 ore cu flăcările | VIDEO

1295

Incendiu pe strada Simion Bărnuțiu | Pompierii medieșeni au luptat mai bine de 3 ore cu flăcările.

Pompierii militari ai Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență în această dimineață, în jurul orei 06:00 pentru stingerea unui incendiu la acoperișul unei locuințe de pe strada Simion Bărnuțiu, din municipiul Mediaș. La fața locului pompierii s-a mobilizat cu două autospeciale de stingere, o autoscară, o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială-cisternă cu tun de refulare.

,,La sosirea forțelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperișul imobilului de tip P+E+M, la o cameră și pe casa scării. După mai bine de 3 ore de luptă cu flăcările, pompierii au reușit să stingă incendiul care a fost cauzat de un scurtcircuit produs la tabloul electric al imobilului.

În urma incendiului au ars acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați, o cameră și bunurile din interiorul acesteia precum și casa scării. Restul camerelor, 3 la număr, au fost de asemenea afectate de incendiu. Din fericire nu au fost înregistrate victime, iar cele 3 case învecinate au fost salvate de pompieri” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Sibiu.

Foto: ISU Sibiu

Articolul precedentDin Aprilie factură unică la curent | Obligatoriu pentru toți furnizorii
Articolul următorTânără de 25 ani dispărută | A plecat de acasă și nu a mai revenit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.