Acasă Sibiu

Tânără de 25 ani dispărută | A plecat de acasă și nu a mai revenit

1451

Tânără de 25 ani dispărută | A plecat de acasă și nu a mai revenit.

Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 25 de ani, care a plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 15 februarie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, de aproximativ 10 zile, sora sa, MAURER ANGELIKA CLAUDIA,  în vârstă de 25 de ani, ar fi plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai putea fi contactată.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate aproximativ 75 de kg, ochi verzi, păr șaten deschis, de lungime medie.

Nu se cunosc articolele de vestimentație pe care tânăra le-ar fi purtat în momentul plecării și nici eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Articolul precedentIncendiu pe strada Simion Bărnuțiu | Pompierii medieșeni au luptat mai bine de 3 ore cu flăcările | VIDEO
Articolul următorUn tânăr de 27 ani a plecat de acasă acum 2 săptămâni și nu a mai revenit | Familia l-a dat dispărut

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.