Acasă Transilvania Online

Asociația lui Teodor Aflat nu a mai cumpărat fabrica de zahăr Luduș | Francezii au vândut altcuiva

4506
400 de fermieri din Transilvania, membrii asociației condusă de Teodor Aflat vor prelua fabrica de zahăr Luduș

Asociația lui Teodor Aflat nu a mai cumpărat fabrica de zahăr Luduș, deoarece francezii au vândut-o altcuiva, cu o zi înainte de parafarea înțelegerii cu Aflat.

Reprezentanții francezilor de la Tereos nu au comunicat inițial cui a fost vândută fabrica dar reprezentantul fermierilor români, Teodor Aflat, a declarat pentru turnulsfatului.ro că a fost vândută celui care deține și fabrica de zahăr de la Bodu. ”A fost cumpărată de cel care a cumpărat și fabrica de zahăr de la Bodu, se ocupă de imobiliare. Vindea și zahăr adus din Ucraina, cu sigla de la Bodu.”

Este un lucru de oameni slabi, care nu au caracter. Din moment ce știau că târgul este făcut de noi, indiferent de câți bani ar fi câștigat, un om cu caracter nu ar fi intrat într-o astfel de combinație,” a mai declarat Teodor Aflat.

Finalizarea afacerii cu fermierii români trebuia să aibă loc pe 1 Februarie, ora 10 la București. Vestea vânzării a fost transmisă lui Teodor Aflat cu o zi înainte. Ulterior, într-un comunicat de presă, francezii au confirmat că fabrica de zahăr a fost vândută Mihaelei Neagu și lui Mihail-Daniel Matache.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.