Acasă Nova TV

Angajata unei bănci din Mediaș a fost reținută pentru delapidare | A retras din conturile unor clienți aproape 700.000 lei

8432

Angajata unei bănci din Mediaș a fost reținută pentru delapidare.

La data de 1 februarie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut o medieșeancă în vârstă de 57 de ani, cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, fraudă informatică, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic și fals material în înscrisuri oficiale.

,,În fapt, femeia este bănuită că, în perioada 2015 – 2022, în calitate de angajată a unei unități bancare cu punct de lucru în municipiul Mediaș, ar fi retras în mod repetat și fraudulos diverse sume de bani din conturile a 8 clienți ai băncii, cauzând un prejudiciu de 389.271 de lei si 63.073 de euro.

În baza probatoriului administrat, polițiștii sibieni au luat măsura reținerii persoanei în cauză pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

UPDATE: Cercetată pentru mai multe infracțiuni, o medieșeancă a fost reținută

La data de 2 februarie, față de persoana în cauză s-a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Reamintim faptul că, la data de 1 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu au reținut o medieșeancă în vârstă de 57 de ani, cercetată penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, fraudă informatică, efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic și fals material în înscrisuri oficiale.

Foto: arhivă

Articolul precedentAsociația lui Teodor Aflat nu a mai cumpărat fabrica de zahăr Luduș | Francezii au vândut altcuiva
Articolul următorProiectul Educație pentru familie în derulare la Ighișu Nou

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.