Acasă Nova TV

Mediașul are buget aprobat | Cum vor fi cheltuiți banii publici în 2023

314

Mediașul are buget aprobat.

Municipiul de pe Târnava Mare va beneficia în 2023 de cel mai mare buget din istoria sa, unul estimat la aproximativ 285 milioane de lei.

Consiliul Local Mediaș a aprobat în ședința ordinară din luna ianuarie, desfășurată miercuri după-amiază la sediul municipalității, proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului local, a bugetului creditelor interne, a bugetului creditelor externe, a bugetului fondurilor externe nerambursabile și bugetele instituțiilor și serviciilor publice finanțate integral sau parțial din venituri proprii, a listei obiectivelor de investiții şi a programului de investiții publice pe grupe de investiții și surse de finanțare pe anul 2023.

Bugetul local de venituri și cheltuieli al municipiului Mediaș este în valoare de 285.065,34 mii lei. În cadrul acestuia, partea de „Servicii publice generale“ are alocată suma de 34.446,48 mii lei, partea de „Apărare, ordine și siguranță națională“ suma de 4.064,50 mii lei, părții de „Cheltuieli social-culturale“ îi revine suma de 113.639,92 mii lei, iar pentru „Servicii și dezvoltare publică, Acțiuni economice“ sunt alocate fonduri în valoare de 132.914,44 mii lei.

Articolul precedentAtenție în trafic! | Condiții meteo dificile în zilele următoare
Articolul următor37 participanți la faza municipală a ONSS șah gimnaziu și liceu | Cine merge mai departe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.