Acasă Nova TV Advertoriale

Topul documentarelor despre poker care te pot duce la nivelul următor

152
Topul documentarelor despre poker care te pot duce la nivelul următor

Topul documentarelor despre poker care te pot duce la nivelul următor

Hollywood-ul ne-a arătat de-a lungul timpului o imagine de ansamblu a vieții pline de farmec a cazinourilor din Statele Unite. Rochiile, galele și șampania vin la pachet cu aruncarea zarurilor în decorul unor cazinouri uriașe. Acum, chiar dacă acest lucru este cu siguranță adevărat pentru unii oameni, este rareori cazul jucătorilor din toate categoriile sociale să aibă parte de experiențe de acest gen.

Acum, oricât de plăcut ar fi acest joc, există și persoane care fără un bun control al impulsurilor cad pradă dependenței de jocurile de noroc. Din păcate, Hollywood-ul ne arată rareori imaginea completă. Așadar, pentru pasionații înrăiți de jocuri de noroc, avem aici o listă de documentare despre jocuri de noroc care prezintă jucători de toate tipurile și cum se descurcă aceștia cu viața de jucător de poker. Dacă nu ești interesat de poker poți să afli ce meciuri se joaca azi și să mergi în altă direcție cu divertismentul de care ai nevoie.

Dependența de jocuri de noroc și eu – The Real Hustler

Acesta este un film din 2012 realizat de Alexis Conran din Marea Britanie. Acesta vorbește despre o chestiune mai degrabă privată, oferind o imagine de ansamblu a modului în care o dependență de jocurile de noroc l-a dus pe tatăl său la închisoare. Alexis caută aici indicii dacă nu cumva aceeași soartă l-ar putea aștepta și pe el. Acest documentar este o privire foarte realistă și personală asupra efectelor negative provocate de o dependență de jocurile de noroc. Alexis ne poartă aici într-o călătorie pentru a găsi răspunsul la una dintre cele mai relevante întrebări din toate timpurile. Care este motivul care i-a împins pe oameni să treacă de la linia fină a jocurilor de noroc ocazionale sau recreaționale la dependență? El intervievează o mulțime de dependenți și ne oferă o perspectivă sfâșietoare asupra modului în care oameni obișnuiți au pierdut totul din această cauză. În cele din urmă, el ajunge să colaboreze cu organizații care se ocupă de acest subiect și încearcă să-i ajute pe cei afectați.

Topul documentarelor despre poker care te pot duce
la nivelul următor

Inside: Underground Poker

Este un documentar realizat în 2012 de Jon Bulette despre scena pokerului undergroung din New York. Documentarul urmărește câteva personaje precum Brad the Conductor, Mikey Tats și John Bancherul și arată impactul pe care jocul de poker  l-a avut asupra vieților acestora. Îl urmărește în primul rând pe Brad the Conductor care își câștigă existența conducând aceste jocuri de poker clandestine. Se arată cum încearcă mereu să fie cu un pas înaintea forțelor guvernamentale care încearcă să închidă întreaga scenă underground. Aici prezintă povestea din perspectiva jucătorilor și a organizatorului, ceea ce îi conferă o nouă perspectivă pentru publicul larg..

Now Place Your Bets

Acesta este un film din 2017 realizat de James Bernardo despre impactul pe care l-a avut Las Vegas în transformarea jocurilor de noroc într-o industrie legală. Se concentrează pe creșterea pariurilor sportive în Las Vegas, precum și în întreaga țară a Statelor Unite. Folosește imagini video, fotografii și interviuri personale cu actorii cheie ai boom-ului pariurilor sportive. El face o treabă extraordinară pentru a pune în lumină o industrie care valorează miliarde de dolari. Arată cum a devenit Las Vegasul câmpul central al pariurilor sportive din SUA. Și, de asemenea, cum această nebunie a devenit acum o parte a culturii țării.

A Kid’s Game: The Story of Online Poker

Acest documentar aruncă o privire asupra vieții de zi cu zi a tinerilor jucători la cazinouri online. El oferă o privire asupra carierei lor și asupra modului în care jocurile de noroc le-au influențat viața. Mulți oameni au probleme cu viața la cazinourile online din cauza faptului că acestea sunt accesibile minorilor. Acest documentar intervievează jucători care au început să joace înainte de a avea vârsta legală. Documentarul arată cum aceste lecții  i-au ajutat să devină jucători profesioniști. Documentarul arată și partea întunecată a acestui lucru, aruncând o privire asupra a ceea ce se întâmplă atunci când acești jucători își pierd toți banii într-un joc.

Topul documentarelor despre poker care te pot duce
la nivelul următor

Bet Raise Fold – The Story Of Online Poker

Jocurile de noroc online sunt o industrie care a explodat pe piață cu o viteză amețitoare. În acest film din 2013, realizat de Ryan Firpo, vedem povestea pokerului online pe sume mari. Cum a început în Statele Unite, evoluția sa și măsurile luate de guvern în acest sens. Vedem, de asemenea, cum aceste acțiuni au afectat jucătorii din întreaga țară și consecințele lor de durată. Ryan intervievează direct trei dintre aceștia și arată calea pe care au luat-o viețile lor din această cauză. De asemenea, vorbește despre implicațiile legale ale pokerului online în Statele Unite.

Concluzie

Oameni din toate categoriile sociale joacă acest joc pentru a se distra. De asemenea, unii vin de această parte căutând să își construiască o avere în timp. Cu toate acestea, este important să înveți unde să te oprești. Consecințele în caz contrar, pot deveni devastatoare. Aceste documentare oferă o imagine completă și ne arată ambele fețe ale monedei. Pentru oamenii, care încearcă să înțeleagă mai bine acest joc și jucătorii, aceste documentare sunt o comoară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.