Acasă Nova TV

Primăria Mediaș strânge alimente pentru refugiații din Ucraina

689
alimente pentru refugiații din Ucraina

Primăria Mediaș strânge alimente pentru refugiații din Ucraina.

Direcția de Asistență Socială pune la dispoziție un spațiu de colectare pentru alimente neperisabile care ulterior vor ajunge la refugiații din Ucraina.

Cu toții asistăm la situația tot mai grea din Ucraina. Vedem cum într-un timp atât de scurt, viețile a mii de oameni au fost puternic afectate. Vă propunem să fim alături de aceste familii supuse la grele încercări. Astfel, Primăria Mediaș prin Direcția de Asistență Socială pune la dispoziție un spațiu unde să fie colectate alimente neperisabile pentru a fi trimise familiilor ucrainiene care au mare nevoie de acestea. Sunteți așteptați la adresa Aleea Comandor Dimitrie Moraru nr.11, zilnic între orele 13:00-17:00.”, transmit reprezentanții Primăriei Mediaș.

Pentru întrebări și detalii puteți suna la telefonul verde 0800 800 602

Trei centre de colectare ajutoare sunt deschise și în Sibiu. Sibienii pot să doneze alimente, produse de igienă, jucării sau alte obiecte care i-ar putea ajuta pe refugiații din Ucraina. Este vorba despre o hală de 300 de metri pătrați care se află pe strada Tractorului nr. 10, centrul de colectare de la Organizația Tinerilor Basarabeni din Sibiu și Centrul Mitropolitan din Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.