Acasă Sibiu

Companii din județul Sibiu vor să ajute cetățenii ucraineni care fug din fața invaziei rusești

412
Companii din județul Sibiu vor să ajute cetățenii ucraineni

În acest sfârșit de săptămână companii din județul Sibiu au anunțat că vor să ajute cetățenii ucraineni care fug din fața invaziei rusești.

Compania Continental Sibiu, cel mai mare angajator din județ, a anunțat vineri că explorează diferite soluții pentru a sprijinii refugiații ucraineni, inclusiv prin oferirea de ”locuri de muncă conform studiilor și calificărilor”.

În acest moment explorăm modalități prin care putem sprijini refugiații cu locuri de muncă. Iar când spunem locuri de muncă nu ne referim doar la poziții de muncitori ci și la poziții pentru persoane cu studii superioare. La Continental Sibiu există un loc pentru toată lumea și oferim o diversitate a locurilor de muncă. Suntem un Employer4All.

Vom căuta soluții pentru a sprijinii refugiații în găsirea unui loc de muncă conform studiilor și calificărilor în cadrul companiei noastre. Continental este membru activ al comunității globale, demonstrând angajament susținut față de problemele sociale”, au transmis reprezentanții Continental Sibiu.

Anunțul vine în contextul în care o altă companie din Sibiu, Modular Plus, specializată în construcții modulare, a anunțat că pune la dispoziție spații de cazare, hrană și, la nevoie, transport de la graniță pentru ucrainenii nevoiți să își părăsească țara atacată de Rusia. (Sursa: Turnul Sfatului)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.