Acasă STIL DE VIATA

Supercazino.ro: Cum să faci rost de rotiri gratuite la sloturi

133
Cum să faci rost de rotiri gratuite la sloturi

În oferta unui cazino, cele mai prezente jocuri de noroc ca număr sunt îndrăgitele păcănele. Pentru că sunt atât de populare, orice modalitate gratuită de a da câteva spinuri gratuite la aceste jocuri sunt vânate cu insistenţă de către jucători. Cum să achiziţionezi asemenea rotiri gratuite vom detalia în rândurile următoare, aşa că parcurge-le cu atenţie.

Ce trebuie să ştii despre rotirile gratuite

Este clar, să faci rost de rotiri gratuite este avantajul calităţii de client pe care o deţii pe un site de jocuri de noroc. Şi pentru că rotirile gratuite nu implică din partea ta niciun efort financiar, îţi doreşti să le ai cât mai des. Din fericire pentru tine, aceste tipuri de bonus fac parte din strategia de fidelizare a clienţilor, prin urmare vei avea parte de ele destul de des. În fond, rundele gratuite sunt adresabile oricărui jucător care este client de site, deci de ce să nu beneficiezi de ele cât mai des?

Platformele înţeleg faptul că sloturile sunt într-o continuă creştere de popularitate şi o pun în evidenţă tocmai prin aceste bonusuri. Ai în acest fel ocazia să accesezi sloturi pe care până acum le-ai trecut cu vederea şi să îţi lărgeşti orizontul de experienţă. Şi exact asta o să faci, pentru că un bonus care constă în rotiri gratuite îţi va oferi un anumit număr de spinuri, dar numai la selecţia de sloturi pe care platforma o impune. În general se aleg sloturi plătitoare, deci ai ocazia unică de a face bani pe banii cazinoului.

Trebuie însă să ştii faptul că şi aceste bonusuri sunt însoţite de condiţii de rulare, de obicei situate la X35. Acest lucru înseamnă că dacă ai primit 25 de rotiri gratuite şi ai câştigat cu ele 100 de RON, va trebui să rulezi 3500. Poate părea mult la prima vedere, dar trebuie să iei în considerare faptul că timpul trece repede când joci la păcănele. Obţii în acest fel o experienţă de joc unică şi mai ales ai posibilitatea de a câştiga bani frumoşi, fără să scoţi personal niciun leu din buzunar.

Cum să faci rost de rotiri gratuite la sloturi

Diferitele metode prin care poţi face rost de rotirile gratuite

Pentru că orice rotiri gratuite la sloturile platformei unde eşti client nu trebuie ratate, există o mulţime de variante prin care poţi face rost de ele. Prima şi cea mai darnică dintre ele este depunerea primei sume în contul tău de jucător, pentru a accesa bonusul de client nou.

Acesta constă într-o sumă acordată în funcţie de depunerea iniţială dar mai ales în plusarea din partea site-ului cu un număr impresionant de rotiri gratuite. Aceste pot depăşi pe alocuri sute de spinuri gratuite, ofertă pe care nu o vei mai întâlni decât aici.

A 2-a variantă este să „culegi” tot ceea ce înseamnă rotiri gratuite scoase periodic de site cu ocazia diferitelor evenimente pe care platforma tine să le marcheze. Poate să fie vorba despre lansarea de noi produse sau chiar de un premiu aniversar pentru tine.

Indiferent de natura acestora, asemenea bonusuri sunt cunoscute în lumea jucătorilor sub denumirea de bonusuri fără depunere, adică nu implică din partea ta nici o alimentare de cont. De data aceasta, numărul lor nu mai este atât de generos, dar se situează şi el în intervalul de zeci de rotiri, deci merită accesat.

Nu în ultimul rând poţi beneficia de rotiri gratuite prin intermediul bonusului de reîncărcare. Şi acest tip de bonus este accesibil numai clienţilor site-ului, deci trebuie acceptat şi utilizat cât mai repede. Va trebui doar să intri pe secţiunea de promoţii, să iei act de termenii care îl însoţesc şi să îţi afirmi intenţia de accesare.

Cum să faci rost de rotiri gratuite la sloturi

Cum să retragi banii câştigaţi din rotirile gratuite

Dacă ai ajuns în acest stadiu, atunci ştii că acesta este cel mai aşteptat moment de către orice jucător. Este încununarea efortului personal depus dar mai ales confirmarea faptului că norocul îţi este prieten de nădejde. Ca să ajungi în această ipostază, este nevoie să îndeplineşti condiţiile de rulaj cerute la acordarea bonusului. Este cu siguranţă cel mai important detaliu din bonusul  de rotiri gratuite, fără de care nu poţi ajunge în final să retragi bani.

Intervine în acest rulaj şi condiţia de miză, care este de asemenea impusă de către cazino. Nu ţi se permite să joci pe cea mai mare miză, aceasta este setată de către platformă la o valoare pe care nu o poţi depăşi. Este normal să fie aşa, pentru că în doar câteva rotiri pe cea mai mare miza poţi îndeplini condiţia de rulaj, ori cazinoul nu îşi doreşte acest lucru. Ideea de bază este că tu să cunoşti în detaliu slotul selectat de platformă şi nu poţi să faci acest lucru atât de repede.

La o condiţie de rulaj de X35 de ori, va trebui să iniţiezi fiecare spin gratuit pe miza acceptată de către cazino. Dacă la capătul rotirilor oferite de platformă ai realizat un câştig de 10 RON, acesta va fi şi punctul tău de plecare în rulaj.  Acum ştii că cerinţa este de X35, deci va trebui să rulezi 350 RON. Vei juca pe aceeaşi miză şi vei duce jocul În acest mod până la finalizarea cerinţei. Odată ajuns în acest stadiu, vei putea să te bucuri de roadele muncii tale şi să faci o retragere bine meritată.

Concluzie

Rundele de rotiri gratuite sunt fără nici o îndoială cele mai vânate bonusuri de către jucătorii cu experienţă. Este posibilitatea de a-ţi mări contul de jucător, fără să faci eforturi financiare care să îţi afecteze pe general bugetul propriu de joc. Nu trata deci cu uşurinţă aceste bonusuri, accesează-le cât mai des şi îndeplineşte condiţia de rulaj. Ţi se oferă o experienţă de joc remarcabilă şi mai ales şansa de a câştiga bani frumoşi, deci spune DA promoţiei care le oferă şi treci imediat la treabă!  

Articolul precedentJudețul Sibiu are doi subprefecți noi
Articolul următorȘcolile vor funcționa în sistem fizic indiferent de nivelul ratei de vaccinare | S-a introdus un nou criteriu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.