Acasă Transilvania Online

Electrica Furnizare a fentat facturile clienților în Noiembrie | Scandalul continuă

1968
Electrica Furnizare

Electrica Furnizare a fentat facturile clienților în Noiembrie 2021 și a fost amendată de Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

Conform unui comunicat ANRE, au fost sancționate Electrica Furnizare și Gaz Vest cu câte o amendă contravențională de 200.000 de lei, pentru nereguli în facturarea energiei electrice și a gazelor naturale în luna noiembrie.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că societățile ELECTRICA FURNIZARE și GAZ VEST nu au aplicat clienților beneficiari schema de sprijin prevăzută de Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 118/2021, aprobată prin Legea nr. 259/2021, pentru plata facturilor aferente consumului de energie electrică şi gaze naturale, pentru luna noiembrie 2021, afectând astfel interesele economice ale clienților finali beneficiari ai schemei”, potrivit unui comunicat al ANRE.

Arbitrul pieței de energie a verificat îndeplinirea obligației de emitere de facturi care să cuprindă „informații corecte, transparente, clare și complete referitoare la plafonarea prețului final al energiei electrice și al gazelor naturale precum și consumul facturat aferent perioadei de acordare a compensației,” scrie G4Media.

VEZI AICI Care sunt pașii de urmat pentru clienții care au neclarități privind facturarea energiei electrice și a gazelor naturale.

Articolul precedentȘcolile vor funcționa în sistem fizic indiferent de nivelul ratei de vaccinare | S-a introdus un nou criteriu
Articolul următor2 persoane surprinse de o avalanșă în Munții Făgăraș | Tânără de 26 ani rănită

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.