Acasă Nova TV

2 tineri din Mediaș au comis o spargere la Ighișu Nou

1017

2 tineri din Mediaș au comis o spargere la Ighișu Nou.

La data de 14 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut doi medieșeni în vârstă de 16, respectiv 19 ani, cercetați într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, furt calificat, respectiv conducere fără permis.

,,În fapt, cei doi tineri sunt bănuiți că, în noaptea de 12/13 decembrie, ar fi pătruns în curtea și anexele unui imobil din localitatea Ighișu Nou, de unde ar fi sustras un autoturism, lemne, o rangă și un topor. Autoturismul a fost abandonat la o distanță de câțiva zeci de metri de imobil.

În cursul zilei de 14 decembrie a.c., față de cei doi tineri s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.