Acasă Sport

Gaz Metan are mari probleme financiare | Mai aștept meciul din ultimele 2 etape și-mi înaintez demisia

1805
Gaz Metan are mari probleme financiare

Gaz Metan are mari probleme financiare, a anunțat președintele grupării din Mediaș, Vali Iordănescu.

Președintele Gazului a declarat că restanțele financiare au ajuns la un nivel prea mare, iar dacă nimeni nu se mai implică, e posibil ca gruparea să ajungă în colaps, scrie DigiSport.

„Dacă nu se unesc să ajute clubul ăsta, eu nu mai am resursele, nu mai am puterea de a găsi soluții. De promisiuni săturat, rezolvăm, rezolvăm, rezolvăm și nu s-a rezolvat nimic. (…)

Încerc să le atrag atenția că nu se mai poate. Nu poți să faci fotbal așa. Nu poți să participi în competiție dacă nu poți să ții echipa. Eu nu vreau să expun jucătorii să iasă ei să reclame situația. Ies eu în față, mi-o asum eu, asta e, cu orice risc.

Dacă nu se mișcă nimeni dintre factorii locali, nimeni de la Romgaz, oamenii ăștia pleacă acasă fără niciun ban. Ultimii bani pe care am putut să le dau au fost acum trei săptămâni.

Eu mai aștept meciul din ultimele două etape și-mi înaintez demisia. Dacă trebuie să sufere cineva, să plătească cineva, să nu fie ei, să fiu eu. Luni dimineață îmi înaintez demisia. Nu mă interesează cine vine, numai să fie susținută echipa. Cel mai important este să fie susținută echipa,” a declarat Iordănescu citat de Fanatik.

Gaz Metan joacă astăzi, în etapa a 20-a, de la ora 15, cu FC Botoșani.

Articolul precedentMediaș 120 | Ce artiști și trupe de renume vin anul viitor în România?
Articolul următor2 tineri din Mediaș au comis o spargere la Ighișu Nou

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.