Acasă Nova TV

8 persoane reținute după scandalul din parcarea Shopping City Mall

633

8 persoane reținute după scandalul din parcarea Shopping City Mall.

În data de 6 septembrie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a fost sesizat de către IPJ Sibiu – Serviciul de Investigații Criminale, cu privire la împrejurarea că in cursul aceleiași zile, în jurul orei 14:00, în parcarea Shopping City Mall din comuna Șelimbăr județul Sibiu, a survenit un conflict între mai multe persoane domiciliate pe raza județului Sibiu, pe fondul unor diferende mai vechi.

În cadrul acestuia mai multe persoane au suferit vătămări corporale, între care un minor în vârstă de 12 ani – mai multe plăgi tăiate înțepate la nivelul hemotoracelui drept posterior, cu hemopneumotorax consecutiv, leziuni care necesită 25-30 zile de îngrijiri medicale, viața persoanei vătămate fiind pusă în primejdie. Au mai avut nevoie de îngrijiri medicale alte 3 persoane, în altercatie fiind folosite obiecte contondente.

A fost dispusă începerea urmăririi penale in rem, efectuarea în continuare a acesteia față de persoane și punerea în mișcare a acțiunii penale sub aspectul savârșirii tentativei la infracțiunea de omor și sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

,,La scurt timp organele de poliție au procedat la identificarea suspecților și conducerea acestora la sediul IPJ Sibiu. Urmare a probatoriului administrat, după audierea persoanelor implicate, prin ordonanţă  procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea unui număr de 8 inculpați. Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale și Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Ordine Publică” se arată într-un comunicat de presă remis de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Foto: arhivă

Articolul precedentRata incidenței a scăzut sub 1 la Mediaș | Situația în județ
Articolul următorColiziune autocar – autoturism | O persoană a rămas încarcerată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.