Acasă Sibiu

Coliziune autocar – autoturism | O persoană a rămas încarcerată

3893

Marți după-amiază s-a petrecut o coliziune autocar – autoturism, soldată cu 2 doi răniți.

Accidentul de circulație s-a petrecut pe DN 1, la ieșirea din Miercurea Sibiului spre Alba, în zona Miercurea Băi. Au fost implicate un autocar și un autoturism.

,,Este vorba de o coliziune între un autocar condus spre Sebeș și un autoturism condus din sens opus. Conducatoarea autoturismului și o pasageră primesc îngrijiri medicale. În autocarul înmatriculat în județul Vâlcea se aflau în jur de 20 de persoane. Niciuna nu a suferit vătămări corporale. Polițiștii rutieri desfășoară cercetari în vederea stabilirii cauzei care a dus la producerea accidentului” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit cu 2 echipaje SMURD la locul accidentului.

,,Din primele informații sunt implicate 2 persoane dintre care una încarcerată, ambele conștiente. ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic și un echipaj descarcerare. Intervenția se află în dinamică” a declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ACTUALIZARE:

Din autocar au fost evaluați medical și au primit îngrijiri medicale doi minori fără a necesita transportul la spital. Două persoane de sex feminin, de circa 24 și 53 de ani, conștiente, ambele din autoturism au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu, politraumatizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here