Acasă Nova TV

Scandal în parcarea mall-ului | Peste 20 persoane din Blăjel și Brateiu implicate | Copil de 12 ani înjunghiat

6268

Peste 20 persoane din Blăjel și Brateiu au fost implicate într-un scandal petrecut în parcarea mall-ului din Șelimbăr.

Astăzi, în jurul orei 14:08, prin apel 112, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că în parcarea unui centru comercial din Șelimbăr mai multe persoane sunt implicate într-o altercație. La fața locului au fost trimise de urgență mai multe echipaje de poliție, jandarmi și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale.

,,Din primele date și informații de la fața locului se pare ca în altercație ar fi fost implicate peste 20 de persoane, din Blăjel și Brateiu, pe fondul unui conflict mai vechi. În urma conflictului, un copil de 12 ani a fost transportat la Spital cu multiple plăgi înjunghiate.

Persoanele implicate în acest conflict au fost identificate și sunt conduse la sediul Poliției Municipiului Sibiu pentru audiere. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au stat la baza acestui conflict, urmând a fi luate măsurile legale conform competenței” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Foto: arhivă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.