Acasă Nova TV

Weinfest Mediaș 2021 | Eveniment cu participare internațională | Acces cu bilet sau invitație

894
Weinfest Mediaș 2019

Pregătirile pentru Weinfest Mediaș 2021 au intrat în linie dreaptă.

Cea de-a treia ediție a Festivalului de Vin, va avea loc în perioada 17-19 septembrie în curtea Bisericii Evanghelice Sfânta Margareta. În cele trei zile de festival, participanții vor avea ocazia să participe la degustări de la crame renumite, masterclass-uri de vin, producători locali, muzică live și multe alte surprize. Weinfest Mediaș 2021 este organizat de Asociația Culturală Pusteblume, Asociația Locului Natal, FDGR Mediaș și Asociația Ardealul Mediaș în parteneriat cu Primăria Municipiului de pe Târnava Mare. 

Accesul la eveniment se va face doar pe bază de bilet sau invitație. Numărul de bilete pus în vânzare este de 100 acces 3 zile, 300 acces vineri, 200 acces sâmbătă, 300 acces duminică. 20 de bilete VIP așteaptă persoanele care doresc să semneze alături de oficialități, invitați, industrie și organizatori pe documentul proclamației de la Mediaș care va avea 100 de semnături și își va lua locul de onoare în Muzeul de vin al Transilvaniei care va fi amenajat la Mediaș.

Restul biletelor sunt rezervate invitatilor si industriei vitivinicole pentru participarea la proclamatia Zilei Internationale de Feteasca regala, o premiera in Romania. Este primul soi romanesc care obtine o zi internationala, provine de la Danes si a fost denumit acum 100 de ani de Ambrosi de la Medias.

Cei care doresc sa achizitioneze bilete din timp de pe site-ul www.eventim.ro. Pentru cei care doresc serviciul de achizitionare bilet, The Wine Corner in Piata Regele Ferdinand I numărul 19 va ajuta cu drag incepand cu data de 6 Septembrie. Biletul de acces permite degustari la cele 10 casute si fiecare participant va primi la iesirea de la eveniment in schimbul bratarii primite la intrare o sticla de vin de Feteasca regala cu eticheta aniversara. Cele trei Masterclass-uri vor avea loc la Casa Schuller cu acces limitat la maxim 25 de persoane/Masterclass si sub rezerva dovezii de vaccinare legale sau a unui test rapid.

Anul 2021 este dedicat de organizatorii Weinfest sărbătoririi a 100 de ani de Fetească Regală, soi denumit astfel acum un secol de Ambrosi de la Mediaș, unul dintre pionierii replantării viilor din Europa, pustiite de filoxera la începutul anilor 1900. Feteasca regală provine de la Danes și era denumită anterior Danasana sau Dunesdorfer Konigsast.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.