Acasă Sibiu

Primul festival dedicat baloanelor cu aer cald din județul Sibiu | Transilvania Baloon Fiesta cu DJ Adrian Eftimie

3303
Primul festival dedicat baloanelor cu aer cald din județul Sibiu

Air Sensation organizează în luna august Primul festival dedicat baloanelor cu aer cald din județul Sibiu

Transilvania Baloon Fiesta este programat între 26 și 29 august, pe câmpul de la intrarea în Ocna Sibiului. Anul acesta vor participa aproximativ 15 baloane cu aer cald, atât din România cât și din alte țări, anunță organizatorii.

Programul este unul plin pentru fiecare zi. Astfel, joi, 26 august, este programat un zbor liber în formație pe timp de seară. Vineri, 27 august, cei interesați pot vedea și participa la un zbor liber în formație, alături de cunoscutul DJ Adrian Eftimie, care va asigura muzica live. Organizatorii estimează că la ”Gravity Zero SKY PARTY” vor lua parte în jur de 40 de oameni, care se vor ridica în nori simultan cu 15 baloane.

​Sâmbătă, 28 august, cei care doresc să simtă adrenalina au ocazia să facă bungee jumping din balon sau sărituri cu parașuta.

Nu vrem să-i uităm nici pe cei mici, astfel dorim să deschidem un capitol de Jules Verne pentru a-i ferici și pe aceștia. Dimineața târziu sau seara devreme, în funcție și de condițiile meteo, vom ancora mai multe baloane cu aer cald la care, pe lângă copii, pot participa și cei care doresc doar să aibă senzația de a zbura cu un balon cu aer cald. Ridicările se operează între 5 și 30 metri înălțime, într-o zonă limitată,” a declarat organizatorul Alex Cinezan pentru turnulsfatului.ro.

Organizatorii vor face publice săptămâna viitoare prețurile și condițiile de acces, însă dau asigurări încă de pe acum că ele vor fi modice. (Foto: ziarmm.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.