Acasă Sibiu

Accident cu 4 morți după o coliziune tir-autoturism | Foto & VIDEO

3536

Accident cu 4 morți după o coliziune tir-autoturism.

Accidentul s-a petrecut vineri dimineața în municipiul Sibiu. La intersecția Calea Șurii Mici cu DN 7H, s-a produs o coliziune între un autoturism SUV și un ansamblu TIR. Toate cele 4 persoane din autoturism, 2 bărbați și 2 femei, au decedat. În accident a mai fost implicat un al treilea vehicul, un alt SUV, în care primul autoturism a fost proiectat în urma impactului cu ansamblul TIR.

,,Sunt 4 victime în autoturism, decedate. Traficul este blocat total. Polițiștii rutieri desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 1 echipaj SMURD cu medic, autospeciala de transport victime multiple, 1 echipaj pompieri militari și 1 echipaj descarcerare.

,,La fața locului sa intervenit prompt pentru descarcerarea celor patru persoane 2 bărbați și 2 femei. Din păcate toate cele 4 persoane prezentau leziuni incompatibile cu viața” a precizat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ACTUALIZARE

Victimele accidentului rutier sunt două cupluri soț – soție. Este vorba despre un bărbat de 71 ani și o femei de 69 ani din județul Prahova și un bărbat în vârstă de 64 ani și o femei de 63 ani, din județul Brașov.

ACTUALIZARE VIDEO

Se pare că șoferul Duster-ului nu a acordat prioritate Tir-ului care venea dinspre Aeroport și era condus de un medieșean în vârstă de 48 de ani. Cele două mașini s-au ciocnit, iar Duster-ul a fost proiectat într-un alt SUV care circula dinspre Ocna Sibiului. Acesta era condus de un hunedorean de 51 de ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here