Acasă Nova TV

Vremea în Mediaș până Vineri | Informare ANM de ploi și temperaturi scăzute

1755
Vremea în Mediaș până Vineri

Vremea în Mediaș va deveni instabilă. ANM a transmis marți o informare de ploi și temperaturi scăzute în următoarele trei zile. Atenționarea este valabilă până vineri 16 aprilie, ora 10.

”În intervalul menționat, în toată regiunea vor fi precipitații moderate cantitativ – local 15…25 l/mp și izolat, 30…40 l/mp. Din după-amiaza zilei de marți (13 aprilie) și până în seara zilei de miercuri (14 aprilie), vor fi mai ales averse de ploaie, izolat însoțite de descărcări electrice.

Vor fi ploi, dar şi perioade cu lapoviţă și ninsoare (cu precădere în noaptea de miercuri spre joi și în cea de joi spre vineri) pe alocuri și temporar cu depunere de strat de zăpadă.

Vor fi intensificări temporare ale vântului, cu viteze în general de 45…55 km/h, în întreaga regiune, amplificând senzația de rece. Valorile termice diurne ce se vor înregistra miercuri și joi vor caracteriza o vreme deosebit de rece pentru mijlocul lunii aprilie”, au transmis meteorologii ANM.

Vremea în Mediaș se va răci Miercuri, 14 aprilie și va deveni instabilă.

Ne așteptăm la un cer noros și condiții de ploaie cu temperaturi maxime în jurul valorii de 9-10 grade celsius. În noaptea de Miercuri spre Joi, temperaturile minime vor coborî până în jurul valorii de 1 grad, astfel că vor fi condiții de precipitații mixte.

În cursul zilei de Joi, 15 aprilie, vremea va rămâne instabilă și vor fi încontinuare condiții de ploaie. Ne așteptăm la maxime în jurul valorii de 6-7 grade celsius. Temperaturile minime din noaptea de Joi spre Vineri vor coborî din nou până în jurul valorii de 1 grad, astfel că vor fi condiții de precipitații mixte.

Vineri vor mai condiții de ploaie în prima parte a zilei, dar vremea va fi în general închisă cu cer mai mult noros. Temperaturile maxime vor oscila între 7-10 grade celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here