Acasă Revista Presei

Profesorii care nu s-au vaccinat să predea de acasă | Una dintre variantele ministerului

270
spor profesori online - Profesorii care nu s-au vaccinat

Profesorii care nu s-au vaccinat ar putea preda orele doar online, este una dintre variantele de lucru la Ministerul Educației.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a susținut marți, într-o conferință desfășurată la Ploiești, că există o “presiune din ce în ce mai mare din partea părinților” ca reluarea școlii cu prezență fizică să fie “doar cu cadrele didactice vaccinate”.

” … este această presiune care s-ar putea să ne ducă la un moment dat… cu tot dragul, colegii cadre didactice care nu sunt vaccinate vor preda online, chiar dacă în școala respectivă vor fi activități cu prezență fizică,” a spus Cîmpeanu citat de edupedu.ro.

Ministrul educației a subliniat că aceasta este doar o “ipoteză, e bine să ne gândim la toate ipotezele”, dar că presiunea e mare și “justificată”.

Vaccinarea este voluntară, însă niște consecințe, niște diferențe s-ar putea să existe pentru că e vorba de drepturile noastre versus drepturile altora, drepturile elevilor, dreptul la sănătate, e mai complicată discuția,” a declarat Cîmpeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here