Acasă Nova TV

Tânără de 19 ani din Biertan răpusă de coronavirus

4895
active

O tânără de 19 ani din Biertan a fost răpusă de coronavirus.

Tânăra domiciliată în satul Richiș, comuna Biertan, este cea mai tânără victimă din cele 12 înregistrate în ultimele 24 ore în județul Sibiu. Aceasta a fost internată în urmă cu patru zile la Spitalul Municipal Mediaș, cu insuficiență respiratorie acută formă severă și pneumonie acută virală SARS CoV-2. Starea ei s-a deteriorat în continuare și din păcate a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil. Conform Prefecturii Sibiu, tânăra avea comorbidități grave.

,,Conform datelor oferite de Spitalul Municipal Mediaș, pacienta în vârstă de 19 ani a fost internată în data de 25 noiembrie în stare generală alterată, cu insuficiență respiratorie acută forma severă și pneumonie acută virală SARS CoV-2 cu afectare pulmonară în procent de peste 75%.

Pacienta a primit tratament corespunzător specific conform protocolului în vigoare, inclusiv oxigen prin ventilație non-invazivă, ulterior, pacienta a fost intubată urmând să fie transportata în secția de Terapie Intensivă a SCJU Sibiu, dar starea acesteia s-a deteriorat rapid, pacienta suferind stop cardio-respirator neresuscitabil. De asemenea pacienta avea comorbidități grave” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.