Acasă Sport

Clubul Gaz Metan a donat unei familii din oraș încasările obținute din bilete virtuale

1335
Clubul Gaz Metan a donat

Clubul Gaz Metan a donat unei familii din oraș încasările obținute din bilete virtuale.

Suma de 1.000 lei a ajuns la o familie cu 3 copii din municipiul Mediaș. Aceștia au avut parte de o surpriză vineri după-amiază, atunci când au fost vizitați de reprezentanții clubului medieșean.

,,Suma de 1.000 lei, obținută din vânzarea biletelor virtuale, a fost donată de către Clubul Gaz Metan și le va fi de ajutor celor cinci membri ai familiei Ardelean. Doi dintre ei, Ciprian și Adrian, sunt mari pasionați de fotbal și visează ca într-o zi să joace la echipa mare a Gazului și să reprezinte România.

De altfel, ei sunt deja componenți ai grupelor de copii și juniori ale clubului, la U13, respectiv U9. Fratele lor mai mic de-abia așteaptă să le calce pe urme, asta deși mai are puțin de așteptat.

Donația de astăzi nu ar fi fost posibilă fără voi, toți cei care ați contribuit prin achiziția unuia sau a mai multor bilete virtuale. Pentru asta vrem să vă mulțumim atât în numele clubului cât și a beneficiarilor donației” se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului Gaz Metan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here