Acasă Nova TV

Ighișu Nou | Fără permis și cu 1,55 alcoolemie a furat o mașină și a făcut prăpăd pe Bisericii

1288
Bisericii

Fără permis și cu 1,55 alcoolemie a furat o mașină și a făcut prăpăd pe strada Bisericii.

Miercuri după-amiază a avut loc un eveniment rutier pe raza strada Bisericii din satul aparținător Ighișu Nou. În jurul orei 15:00, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Ighișul Nou, un localnic în vârstă de 25 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu mai multe capete de pod, cu un stâlp de susținere a rețelei electrice și cu un branșament de gaz. Din fericire, în urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Polițiștii care au intervenit la locul producerii evenimentului au constatat că tânărul nu deține permis de conducere, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult decât atât, s-a stabilit că tânărul ar fi sustras autoturismul în cauză din fața casei proprietarului, domiciliat în aceeași localitate, care lăsase mașina neasigurată și cu motorul pornit.

În cauză, la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului, respectiv furt în scop de folosință” a precizat Luciana Lazăr, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Video: ISU Sibiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here