Acasă Nova TV

Se scoate la licitație actualizarea studiului de fezabilitate a variantei ocolitoare a Mediașului

1697

Se scoate la licitație actualizarea studiului de fezabilitate a variantei ocolitoare a Mediașului.

Proiectul variantei ocolitoare a municipiului Mediaș face pași înainte. După ce în a doua jumătate a lunii septembrie a fost semnat un protocol de implementare al unui parteneriat între municipiul de pe Târnava Mare și Compania  Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Agenția Națională pentru Achiziții Publice a aceptat caietul de sarcini pentru actualizarea studiului de fezabilitate, care va fi scos la licitație în zilele următoare.

Anunțul a fost făcut de Primarul Gheorghe Roman pe pagina sa din rețeaua de socializare Facebook.

„Dragi medieșeni, în luna septembrie a acestui an am semnat un protocol cu CNAIR și Ministerul Transporturilor prin care Administrația Locală își asuma promovarea și realizarea Variantei Ocolitoare a municipiul Mediaș prin fonduri europene nerambursabile.

Astăzi, când ANAP ( Agenția Națională pentru Achiziții Publice ) a acceptat caietul de sarcini, pentru actualizarea studiului de fezabilitate al acestui extrem de important proiect al orașului, pot să spun că demersurile noastre merg într-o direcție bună” a scris Gheorghe Roman.

Articolul precedentIghișu Nou | Fără permis și cu 1,55 alcoolemie a furat o mașină și a făcut prăpăd pe Bisericii
Articolul următorRata incidenței cazurilor de COVID-19 pentru ziua de joi

1 COMENTARIU

  1. Ce gluma buna. Alt studiu? Mai departe de studii de fezabilitate cand treceti? La urmatoarele alegeri? Nu credeti ca ne-am plictisit de povestea asta cu centura?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.