Acasă Nova TV

Două dosare penale pentru alcool la volan în Copșa Mică | 63 de permise reținute în ultimele 72 de ore în județ

663
63 de permise reținute în ultimele 72 de ore în județ

Poliția rutieră a efectuat în sfârșitul de săptămână trecut o serie de controale soldate cu 63 de permise reținute, la nivelul județului Sibiu.

În ultime le 72 de ore, la nivelul județului Sibiu, polițiștii rutieri au constatat 20 de infracțiuni, au retras 17 certificate de înmatriculare și au aplicat 700 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 190.000 de lei.

Pe raza localității Copșa Mică au fost reținute două permise și s-au întocmit tot atâtea dosare penale.

Sâmbătă, în jurul orei 08,00, în Copșa Mică, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 14 de către un medieșean în vârstă de 49 de ani.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Duminică, în jurul orei 08,30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Vâlcea, care conducea un autoturism pe DN 14 având o concentrație de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și de această dată s-a deschis un dosar de cercetare penală care are ca obiect săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 336 aliniatul 1 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here