Acasă Nova TV

Ample controale la terasele estivale și transport în comun | Proprietari și clienți amendați

2372
Ample controale la terasele estivale

Efective mărite, aparținând instituțiilor cu drept de control din județul Sibiu, au desfășurat în weekend-ul trecut, atât în zona Sibiu cât și Mediaș, razii la terasele estivale pentru verificarea măsurilor specifice de diminuare a riscurilor de infectare cu noul coronavirus.

Sâmbătă au fost angrenate în acțiuni 191 de efective de poliție, jandarmerie, poliție locală, reprezentanți ISU, DSP, CJPC, DSVSA, ITM, care au desfășurat acțiuni de verificare a 42 de societăți comerciale și a 12 mijloace de transport în comun. 

A fost identificată o societate comercială care nu a respectat măsurile de diminuare a impactului riscurilor. A fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 1.500 de lei pentru nerespectarea modului de amenajare a teraselor privind distanțarea fizică și locul prevăzut la mese. 

De asemenea, au fost identificate 7 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, fiind aplicate 7 sancțiuni contravenționale cu amendă în valoare totală de 5.000 de lei.

Duminică au fost angrenate în acțiuni 221 de efective de poliție, jandarmerie, poliție locală, reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control, care au desfășurat acțiuni de verificare a 130 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor impuse.

A fost identificată o societate comercială care nu a respectat măsurile de diminuare a impactului riscurilor. A fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea modului de amenajare a teraselor privind distanțarea fizică și locul prevăzut la mese.

De asemenea, au fost identificate 4 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei.

Efectivele de poliție locală au verificat un mijloc de transport în comun și au sancționat 1 persoană cu avertisment scris pentru lipsa purtării măștii de protecție sanitară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here